Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güçlü değil mi bu arkadaş kessin geçsin. Uzatmasın... Yahut kendi tayfasını kursun gerekirse. Başkaları ile tayfa kurmak nedir?
Seride kime kime tek atıyor aga? Yonko seviyesi olan bir adam Kizaru filan gelse tek mi atacak? Zorlanarak alır ki koramiraller filan da olur o gemide.
Kendi tayfasını kurcaksa kimden kuracak maymunlardan mı? Yine belirli insanlardan kurucaktı. Yine shichiler arasında. Baktığında en yüksek rütbeli shichi Buggy anlaşma yapması normal.
 
Mihawk neyse de, kılıç fanlarına attığı bir kazık yok. Zoro yükselişte, Shanks hakisini kullanırken kılıcı net olarak gösteriliyor. Bölüm bu şekilde çıkarsa Mihawk'a eksi yazar, kılıç fanları bir şey kaybetmez.
Zoro falan hikaye, kılıç lobisinin destek kolonu Mihawk'tı. Çünkü en güçlüsü oydu. Bu yüzden ya sessizliğe gömüldüler, ya karakteri dışladılar ya da durumu kurtarmaya çalışıyorlar.
 
Bir ortamda çok daha güçlü olan ben varken lider başkası seçiliyorsa, orada bir problem var demektir. Gururu olan kişi de öyle bir yerde bulunmaz zaten. Mihawk'ın yerinde olsam Buggy'nin adamı yaftası yiyeceğime, idam edilmek isterdim.
Senin anlattığın direkt Zoro'nun kafası ama Mihawk öyle düşünen bir adam değil umrunda olduğunu bile sanmıyorum lider olabilcek olsa bile istememiştir.
 
Sıvama denemeleri: Şimdi, bildiğiniz üzere Buggy'nin unvanı yonkou. Bu sebepten ötürü de Dünya Hükûmetinin, bu ekibin lideri olarak Buggy'yi seçmesinin sebebi Buggy değil, Buggy'nin unvanı. Yoksa Mihawk teke tekte alayını dümdüz eder bakmayın siz.
O ünvanı veren de hükümet. Hükümet Mihawk'ı ciddiye bile almamış resmen. Buggy'nin hükümete karşı tehditi>Mihawk'ın tehditi.
 
Abi yakışmakla ilgisi yok ki. Shicbukai olması da kendisine yakışan bir şey miydi ? Değildi ama mantıklıydı.



Zoro'ya yancı diyen gitsin Cin Ali okusun.



Oda'nın son zamanlarda yaptığı şeyler düşünüldügünde normal. Bunun ne güçle ne gururla ilgisi var. İş gurura kalsa Mihawk'ın shicbukai de olmaması lazım.
Savaş Lordu olduğu halde Dünya Hükümeti ile çok işi yoktu. Toplantılara bile katılmıyordu. Savaşta da Shanks gelince çekip gitmişti. Hem kafası rahattı hem de istediğini yapıyordu. Mihawk gibi rahat takılmayı seven bir adam için absürt bir durum yok. Buggy meselesinde ise var.
 
  • Like
Tepkiler: ByZ
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık