Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda kılıç fanlarına öyle bir kazık attı ki, çıkarmaları hiç kolay olmayacak. Neyse ki Smoker gibi önemsiz bir karakterin nickini almışım zamanında, bana bir şey dokunmuyor.

Mihawk neyse de, kılıç fanlarına attığı bir kazık yok. Zoro yükselişte, Shanks hakisini kullanırken kılıcı net olarak gösteriliyor. Bölüm bu şekilde çıkarsa Mihawk'a eksi yazar, kılıç fanları bir şey kaybetmez.
 
Her hareketi tutarlıdır demiyorum ama shichi olmayı seçmesiyle bu durum benzer bence.

Shichi diye bu kadar dalga geçilmedi.
Kafasının rahat etmesi için Savaş Lordu olmasını anlarım, bunda bir problem yok. Fakat unvanı gidince kapısına Denizciler geliyor ve bu durumdan gayet memnun görünüyor. Bunu göz önüne alarak fanları kendisini tanrı seviyesine çıkarıyor. Geldiğimiz noktada Buggy ile ortaklık kurmuş olduğu ortaya çıkıyor, gelen savunma "adamın karakteri böyle". Nasıl bir karakteri varmış, ben anlamadım.
 
Mihawk tek takılırken fanlar: Adam istese İmparator da olur, Korsan Kral da. İstemiyor, tayfa peşinde de değil tek takılıyor.
Mihawk Buggy ile ortak olunca fanlar: Denizciler peşine düştüğü için ortak olmuş, ne var bunda? Altın çamura düşse de, değerini kaybetmez.
Mifak beni geçmekten bile zor derken tayfadan bahdhejsjjwjs... Her daim tek takılan devam eder, olmadı kızıl saçın gemisine gider. Buggy nin ortamından medet umandan bir halt beklenmez... Senelerce boşa yormusuz parmakları her anlamda...
 
Daha ne olsun başkan. Mihawk gibi bir adama yakışır mı.
Abi yakışmakla ilgisi yok ki. Shicbukai olması da kendisine yakışan bir şey miydi ? Değildi ama mantıklıydı.

Tabii fanı olduğunuz karakter serinin en büyük yancısı olunca, ustasının yapması da rahatsız etmiyor sizi. :gamyon:
Zoro'ya yancı diyen gitsin Cin Ali okusun.

Bir ortamda çok daha güçlü olan ben varken lider başkası seçiliyorsa, orada bir problem var demektir. Gururu olan kişi de öyle bir yerde bulunmaz zaten. Mihawk'ın yerinde olsam Buggy'nin adamı yaftası yiyeceğime, idam edilmek isterdim.
Oda'nın son zamanlarda yaptığı şeyler düşünüldügünde normal. Bunun ne güçle ne gururla ilgisi var. İş gurura kalsa Mihawk'ın shicbukai de olmaması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık