Mihawk hani çok eğlenmişti aranıyor olmasından ötürü. Hemen gitmiş ittifak kurmuş. İttifak kurmak için mi çok heyecanlandı anlamadım ben.Seride kime kime tek atıyor aga? Yonko seviyesi olan bir adam Kizaru filan gelse tek mi atacak? Zorlanarak alır ki koramiraller filan da olur o gemide.
Kendi tayfasını kurcaksa kimden kuracak maymunlardan mı? Yine belirli insanlardan kurucaktı. Yine shichiler arasında. Baktığında en yüksek rütbeli shichi Buggy anlaşma yapması normal.
Seninki daha çok sevmediklerini yunana iteleme taktiği gibi geldi. Kılıççikos.Shanks'ın kılıç kullanması son zamanlarda ön plana çıktı. Aramaki'ye haki yollarken kılıcını tutuyordu adam. Mihawk'tan daha çok seviliyor bence kılıç fanları tarafından.
Aslında Buggy meselesi de aynı sebepten. Sıkıntı çıkmasın diye.Savaş Lordu olduğu halde Dünya Hükümeti ile çok işi yoktu. Toplantılara bile katılmıyordu. Savaşta da Shanks gelince çekip gitmişti. Hem kafası rahattı hem de istediğini yapıyordu. Mihawk gibi rahat takılmayı seven bir adam için absürt bir durum yok. Buggy meselesinde ise var.
Gelen savunma adamın karakteri böyle değil,sen dedin ya tüm dünyada Buggy'nın astı olarak bilincek.Bende diyorum ki Mihawk böyle bir şey umursamaz.Kafasının rahat etmesi için Savaş Lordu olmasını anlarım, bunda bir problem yok. Fakat unvanı gidince kapısına Denizciler geliyor ve bu durumdan gayet memnun görünüyor. Bunu göz önüne alarak fanları kendisini tanrı seviyesine çıkarıyor. Geldiğimiz noktada Buggy ile ortaklık kurmuş olduğu ortaya çıkıyor, gelen savunma "adamın karakteri böyle". Nasıl bir karakteri varmış, ben anlamadım.
Yeterince eğlenmiş sonra işi ciddiye alıp yapmış anlaşmayı. Akıllı adamMihawk hani çok eğlenmişti aranıyor olmasından ötürü. Hemen gitmiş ittifak kurmuş. İttifak kurmak için mi çok heyecanlandı anlamadım ben.