Bu d0ruAlev İmparatoru > Normal İmparator
@Aiden
Çizer isterse serinin en iyi dövüşü bile olabilir.
Bu d0ruAlev İmparatoru > Normal İmparator
Aramakinin ödülü en fazla 320 milyon olmalı.Ben hala Buggy’nin denizcilere ödül koymasında kaldım. Bir korsanın yapabileceği en alfa hareket. Bu büyüklük halis mi be kaptan. Mihawk da tayfana katılmış zaten
isterse en seksi sahneleri çizsin, Dragon boyu boyuna uygun tipleme güzel olur, Sabonunki tatmin etme için çizilir, Ace fanları mutlu olsun, intikam alınsın diye, benim zevkime uygun değil pek.
Buggy amirallere 100 milyon ödül verdirip bizi iyice madara edecek 300 fazla bile.Aramakinin ödülü en fazla 320 milyon olmalı.
Para yoktur onda zaten. Daha az bile olabilir.Buggy amirallere 100 milyon ödül verdirip bizi iyice madara edecek 300 fazla bile.
Ben kapasite açısından demiştim.Buggy amirallere 100 milyon ödül verdirip bizi iyice madara edecek 300 fazla bile.
Reis ne hazineler toplamıştır şimdiye. Hükumet ondan borç isteyebilir yaniPara yoktur onda zaten. Daha az bile olabilir.
Magmayı etkileyecek bir teknik bulacakAlevlerin İmparatoru vs magmacı
Kaçış yok bundan, yaşanacak.
Para yoktur onda zaten. Daha az bile olabilir.
Dofta Usoppun kafasına 500 milyon koyacak para vardı. Doffy-sama gibi gönlü bol mu bakalımPara yoktur onda zaten. Daha az bile olabilir.