Davadan dönemeyiz artık yapacak bir şey yok. Sonlara kaldığı için şansı yüksek diğerlerine göre. Kazanırsak milletle dalga geçeriz işte, kaybedersek bizle geçerler yapacak yok.İşlenenin hayatı kayıyor reyis. Bence hayallerde yaşamak daha iyi
Davadan dönemeyiz artık yapacak bir şey yok. Sonlara kaldığı için şansı yüksek diğerlerine göre. Kazanırsak milletle dalga geçeriz işte, kaybedersek bizle geçerler yapacak yok.İşlenenin hayatı kayıyor reyis. Bence hayallerde yaşamak daha iyi
Shanksin kafası fazla büyük, Luffy ile Shankse bulaşılmaz, gerisine okey. Adamı yemesinler boşunaShanks ne kadar geliştirse kendini boşuna, en fazla Saka fanlarına racon keser. Reisin kendi gelirse balonu söner.
Luffy dışı fark etmez bana buluşulup bir adada teke tek atılabilir sorun yok.Shanksin kafası fazla büyük, Luffy ile Shankse bulaşılmaz, gerisine okey. Adamı yemesinler boşuna
Kesinlikle çok kral hareket, Shanks yanında halt etmişBen hala Buggy’nin denizcilere ödül koymasında kaldım. Bir korsanın yapabileceği en alfa hareket. Bu büyüklük halis mi be kaptan. Mihawk da tayfana katılmış zaten
One Piece için Kaido ve BM birleşip devam ederlerse şaşırmam. Bu sefer yonkouculuk oynamayın, direkt hedefe yönelirler. Tüm eski ve yeni yonkouların, süpernovaların One Piece arayışına başlaması iyi olurduKaido ölmemişse sıkıntı büyük karakterin seriye katacağı herhangi bir şey yok ölü olarak kalması lazım ve bu saatten sonra bir şekilde seriye yediremezsin de. Ama BM'nin ölmesi gereksizdi zaten yeniliş şekli de feci kolpaydı. BM'nin yaşamasına dair beklentim vardı hep.
Birde adam kimseye biat etmedi. Hani kaido,wb,mom xebece, shanks ve bb ise Rogera biatliydi.Ben hala Buggy’nin denizcilere ödül koymasında kaldım. Bir korsanın yapabileceği en alfa hareket. Bu büyüklük halis mi be kaptan. Mihawk da tayfana katılmış zaten
Bu seride dalga geçilmeyecek kimse yok reyis. Daha doğrusu büyük hedefleri olan kişiler arasında. Beklenti büyüdükçe hüsran artıyor caribou Buggy ceaser buralardan yürüyene bir şey olmaz hayattaDavadan dönemeyiz artık yapacak bir şey yok. Sonlara kaldığı için şansı yüksek diğerlerine göre. Kazanırsak milletle dalga geçeriz işte, kaybedersek bizle geçerler yapacak yok.
Dostum 4 yıl Allah'ın belası ırgat dramı okuduk ve Kaido ölmemişse bunca dramın üstüne ana avrat küfür yemiş gibi kalırız ortada. Oden gibi magmada kaynayarak öldü ve can verdi işte o çıkan hayvanat BM'dir.One Piece için Kaido ve BM birleşip devam ederlerse şaşırmam. Bu sefer yonkouculuk oynamayın, direkt hedefe yönelirler. Tüm eski ve yeni yonkouların One Piece arayışına başlaması iyi olurdu
Ben Buggy'i bayağı severim aslında ama tartışma konusu olmuyor pek neyini tartışacağız Buggy'nin? Hateri yok ki.Bu seride dalga geçilmeyecek kimse yok reyis. Daha doğrusu büyük hedefleri olan kişiler arasında. Beklenti büyüdükçe hüsran artıyor caribou Buggy ceaser buralardan yürüyene bir şey olmaz hayatta