Ödül konusunda biraz gerildim yalan söylemeye gerek yok ama Mihawk, Buggy'nin adamı olmuş, yok yakalanmış vesaire ciddiye alınacak şeyler değildi.Tepkisiz mi kaldım diyorsun? Saydırıyorsun sabahtan beri millete.
Ödül konusunda biraz gerildim yalan söylemeye gerek yok ama Mihawk, Buggy'nin adamı olmuş, yok yakalanmış vesaire ciddiye alınacak şeyler değildi.Tepkisiz mi kaldım diyorsun? Saydırıyorsun sabahtan beri millete.
iki tane kapak hikayesi hazır en azından. hangi adalara gittiklerini görürüz.Allah bilir bunların rotacısı da yoktur.
Beklediğim haber gelmiş. Vuhhhuu çok özleyeceğim. Yolun açık olsun adamım. Bol kaoslar çıkartıp öyle geri dön.Luffy, Kid and Law set off in different routes, like it was explained in Gyojin Island.
@II. Invictus Kid reis 3 milyar ödül sonrası yeni balonlar patlatmaya gidiyor diye yorumladım.
Poşete bak yonko anırtıyor.Bim poşetinden kurtulduk.
1.4 falan attılar ya spoiler olarak falan fake ise bekleyelim.1.8 veya 1.9 gibi bir miktar çıksa bile çok iyi. Karasakal'ın tayfası ve ele geçirdiği adaları olduğu halde 2 milyarı biraz aşabilmişti.
Ayrıca tayfada kaptan, bir oluşumu olmasının meyvesini yediği gibi; tayfadakiler de bunun artısını görüyor ödülde. Mesela King'in ödülü, Kaido'nun tayfasındaki ödülü oluyor. Tek başına ödülü ne olurdu bilmiyoruz. Bence 800-900 civarı olurdu. Çünkü diğer yonkoulara kafa tutacak kadar güçlü değil, kendi başına yola çıksa çok büyük bir tehdit olamaz.
O sebeple Mihawk 1.5 çıksa, ona sağ kol ödülü biçilmiş diyemem. Çünkü tek başına bir sağ kolun ödülü o kadar etmez.
Yonkou oluşumuyla bir anlaşmaya varmış ekip arasında fark var yani. Yukarıdaki mantık, Cross Guild'i için geçerli olmaz. Onu da geçiyorum, daha ödüller belli değil.
Sen gelince Law'a laf atasım gelmiyor, küçük kardeşime dalmak gibi bir şey, içim el vermez.Beklediğim haber gelmiş. Vuhhhuu çok özleyeceğim. Yolun açık olsun adamım. Bol kaoslar çıkartıp öyle geri dön.