Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi fake ödül muhabbeti geçince aklıma, luffy, law ve kid'in aynı miktarı alması gibi bir saçmalık geldi. Hadi luffy nika mika tanrı oldu birşey falan yendi 3 milyar evyallah kaldı ki 4 dese de sorun olmazdı da yani iki tane adam birleşip BM'yi yenemediler düşürdüler kadına sonda bomba patlatıldı 13023 yıl dövüşseler yenemeyecekleri kadını yendi gösterip 3'er milyar ödül aldı bu yancılar ya. Allahım bir tane ya bir tane elle tutulur yanı kalmadı serinin her yeri dökülüyor.
 
Organizasyona dahil olmuş yine gelmemiş Mihawk'a 2 üstü ne diyorsun bu işe? :D
1.8 veya 1.9 gibi bir miktar çıksa bile çok iyi. Karasakal'ın tayfası ve ele geçirdiği adaları olduğu halde 2 milyarı biraz aşabilmişti.
Ayrıca tayfada kaptan, bir oluşumu olmasının meyvesini yediği gibi; tayfadakiler de bunun artısını görüyor ödülde. Mesela King'in ödülü, Kaido'nun tayfasındaki ödülü oluyor. Tek başına ödülü ne olurdu bilmiyoruz. Bence 800-900 civarı olurdu. Çünkü diğer yonkoulara kafa tutacak kadar güçlü değil, kendi başına yola çıksa çok büyük bir tehdit olamaz.
O sebeple Mihawk 1.5 çıksa, ona sağ kol ödülü biçilmiş diyemem. Çünkü tek başına bir sağ kolun ödülü o kadar etmez.

Yonkou oluşumu, Cross Guild gibi aralarında anlaşmaya varmış ekipten farklı yani. Yukarıdaki mantık, Cross Guild'i için geçerli olmaz. Onu da geçiyorum, daha ödüller belli değil.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık