Law sağlam yanladı daha Law'a denizde ölüm yok. D. ile ilgili bir şeyler açıklar belki onun gittiği yerden. Kid ise seride geleceği yere geldi sanki. Artık harcanabilir.iki tane kapak hikayesi hazır en azından. hangi adalara gittiklerini görürüz.
Law sağlam yanladı daha Law'a denizde ölüm yok. D. ile ilgili bir şeyler açıklar belki onun gittiği yerden. Kid ise seride geleceği yere geldi sanki. Artık harcanabilir.iki tane kapak hikayesi hazır en azından. hangi adalara gittiklerini görürüz.
Arap Mihawk, Buggy ve Weevilın ödülü 1 milyar üstü demişti de meğersem fake imiş o.
Beraber giderler zaten son adada buluşup.Hele şükür Law ve tayfasından kurtulduk.Bir an Raftel'e de birlikte gideceğimizi sandım.
Kendimi Anlık Olarak Paylaşayım:
Bir karakterin fanı ya da haterı değilim. Her zaman yaptığım gibi, o hafta spoiler yorumlarında kime sallanıyorsa ben de onlara sallıyorum çünkü eğlenceli.. One piece denen çöp seri bunu hak ediyor. Bir de oturup ciddi ciddi tartışacak mıyım yazarının bile umursamadığı seriyi :sSenin bu kadar Mihawk haterı olduğunu bilmiyordum.
Ne mutlu bana. Sözlerinle belki başa çıkılır ama videolarınla gelsen başa çıkamam. :dd.dSen gelince Law'a laf atasım gelmiyor, küçük kardeşime dalmak gibi bir şey, içim el vermez.
Buggy'e ters bu durum adam paragöz, ek olarak da korkak. Denizcilerin hedefi oluyorlar bunu yaparak ve Buggy istemez böyle bir şey normalde. Spoiler doğruysa öğreniriz ileride kimin düşüncesiymiş diye...Denizcilerin başına ödül koyma olayı kimin başının altından çıktyısa büyük adammış
Güzel yapıyor ama...Adamın konuya yazdığı mesajların %80'i Mihawk'ı caps yapmak, laf atmak üzerine kurulu. Ne dememi bekliyordun?