Son kale ryuma kaldı inşallah ryumada joy boy ve geçmişi anlatıcam diyen oda tarafından o bölümler anlatılırken gömülmez. Cidden ona bende kan ağlarım.Zoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.
Son kale ryuma kaldı inşallah ryumada joy boy ve geçmişi anlatıcam diyen oda tarafından o bölümler anlatılırken gömülmez. Cidden ona bende kan ağlarım.Zoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.
Onu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.Son kale ryuma kaldı inşallah ryumada joy boy ve geçmişi anlatıcam diyen oda tarafından o bölümler anlatılırken gömülmez. Cidden ona bende kan ağlarım.
Biri kılıç tanrısı diğeri en güçlü kılıç ustası Ryuma reis patlamaz, patlamamalı.Zoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.
Diğeri en Şak Sakçı.Biri kılıç tanrısı diğeri en güçlü kılıç ustası Ryuma reis patlamaz, patlamamalı.
-Joy Boy-sama Joy Boy-samaOnu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.
Anlamıyorsun ben napayım? Neyse sen tuttuğun zincirleri kemirmeye başla şimdiden.
Yani umarım olmaz. Cidden üzülürüm. Birde joyboy 800 yıl önce ryuma 400-500 diye aklımda kalmış. Tüm güvencim ona. Yoksa odaya gram güvencim yok. Aynı dönemse hepsi ryumada kesin joy boyun law ı gibi falan olur.Onu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.
Gelirse şaşırmam. Tek diyeceğim bu.-Joy Boy-sama Joy Boy-sama
+Efendim Ryuma-kun
gibi bir sahne gelir mi :d