Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy'nin adamlarının gücünü kim nereden bilsin ya? Kaido gibi Big Mom gibi yonko bu adam, yani sıradan insanların gözünde.
Shanks'ın emrine girmeye gururu müsade etmemiş olabilir. Buggy hem yabancı hem de gerekirse kolay elimine edilecek bir tip.
Mihawk fanlarını üzer evet, çünkü durum tamamen benim düşündüğüm gibiyse bile Mihawk neticede karaktersiz biri olmuş oluyor.
Buggy nin adasına sıradan adam baskına gitmez ki. Ya yonko gider ya denizci yada hükümet ajanları. Onlarda hem buggy hemde adamlarının gücünü biliyor zaten. Hani denizcilerin buggy nin yada adamlarının gücünden çekineceği biri değil ki. Mesele güçse denizciler 2 amiral gönderse hasarsız alır , yonko sağ ve sol kolunu yollasa hasarsız alır buggy ve tayfasını.
 
Mihawk utancından Shanks'ın tayfasına yancılık yapmamış olabilir. Bakmıştır Buggy emrine toplamış güçlü adamları toplamış. Kafam rahat olur saldıran olmaz diye Buggy'nin emrine girmiş olabilir. Sonuçta Shichiliği de Perona ile goy goy yapmak için olmuştu. Kimse rahatsız etmiyor, saldırmıyor oh ne güzel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık