Buggynin sağ kolu lord Kabaji; "Hey tayfa hadi toplanın bugün kılıçcıların efendisi Buggy samaya biat etmeğe geldi."
Sen kendini 95 kişi falan sayıyorsun heralde? :S
Denizciler nasıl bilmesin ki ?Denizcilerin Buggy'nin gerçek gücünü bildiğini sanmıyorum. Aramaki mesela Buggy'nin adasına gitmeye cesaret edemeyebilirdi. Yonkolardan Luffy ve Shanks da Buggy'e saldırmaz zaten. Geriye adaya saldırma ihtimali olan bir tek Teach kalıyor.
Bir de Buggy bizim de bilmediğimiz başka güçlü kişileri de tayfasına toplamış olabilir.
Bu ikisini Rocks ile karşılaştırmıyorum. Hatta Roger ve Rocks'ıda karşılaştırmıyorum. Tayfalarındaki üyeleri karşılaştırdım.Şunu atlıyorsun roger raftel e gidince son ada vs peşinde rocks sa dünyaya hükmetme. İkiside amaçları doğrultusunda savaşan adamlar. Ve rocks amacını daha net söyleyip dünya hükümetine dalan kutsal ejder lere saldıran adam. Hani delikanlılıksa mesele yada güçse rocks korsanları ve kaptanları rocks daha delikanlı ve güçlü ki kimseyle ittifak kurmuyor ama roger ve gar ittifak kurup bunlara dalıyor. O savaş ta bilinmeyen çok ta şey var. (Wb nin mf de sengoku bizi yine böldün değişmemişsin göndermesi gibi). Bu denklemde shanksda buggy de rocksla karşılaştırılmaz.
Mihawk"Buggy sama ben hep kendimden güçlülere biat ederek geldim bu günlere."Umarım gerçek spoilerda mihavkın dünyanın en iyi kılıç ustası olma sebebi yoruymuş. Onuda önceki en güçlü kılıç ustasını kalleşçe öldürüp çalmış. Her devirde yoruya sahip olan dünyanın en güçlü kılıç ustası sayıldığından öyle söylenmiş diye çıkmaz
Kaç bin yorumum var. Bana atsana bu ifadeyi kullandığım 5 yorumu.Öyle değil de, senin 10 mesajından 3'ünde yer alıyor o ifade.
Ben yanlış anlamışım ortak kusura bakma.Bu ikisini Rocks ile karşılaştırmıyorum. Hatta Roger ve Rocks'ıda karşılaştırmıyorum. Tayfalarındaki üyeleri karşılaştırdım.
Mf de buggyi kesemeyince mihavkın gözü korkmuş anlaşılanMihawk"Buggy sama ben hep kendimden güçlülere biat ederek geldim bu günlere."
Zodd bile Griffithin önünde böyle eğilmemiştir.Mf de buggyi kesemeyince mihavkın gözü korkmuş anlaşılan
Zodd bile Griffithin önünde böyle eğilmemiştir.