Gümmm... Sesinden sonra dediğini duyamadımAdam dövüş içinde rakibinden gördüğü teknik ile G2'yi asimile ediyor. Yani dövüş içinde yaptığı şeyler ortada, hala istisna mı diyorsun. Evet istisna...
Gümmm... Sesinden sonra dediğini duyamadımAdam dövüş içinde rakibinden gördüğü teknik ile G2'yi asimile ediyor. Yani dövüş içinde yaptığı şeyler ortada, hala istisna mı diyorsun. Evet istisna...
Traşa devam et, mesleğini bilmesem berbersin derdim o kadar...Gümmm... Sesinden sonra dediğini duyamadım
Neyse bugünlük bu kadar yüklenme yeter, fazlası zarar.Traşa devam et, mesleğini bilmesem berbersin derdim o kadar...
Mihawk varoluş amacını sorgulaması lazım bu seride. Neden buradayım. Bu kadar şey gerçekleşiyorken ben ne yapıyorum gibi...Mihawk hiçbir oluşuma yakışmıyor. Ölse de kurtulsak.
Normalde evet ama 3 senede seri bitecek diye bir şey söyleniyordu sahte mi çıktı o haber? 3 senede bitmese bile son sagaya girdiğimiz için gelişmeler bununla kalmaz gibi geliyor bana.Biz 3 senede bir gazete okurlarsa öğreniriz. Adam Luffy'nin madende taş taşımasını çizeceğine, başka yerleri gösterebilirdi ama yok Luffy'siz olmaz.
Helal lan Yusufi!Yamato balonu patlayacak @kekomancer
Naptın reis şu an toplasan yonko ediyor ikisiGerçi o kadar kafası bastığından değil ama Law ve Kid'i toplasan bir Yamato zor ettiği için Luffy gerek görmemiştir.
Yanlış teşhis bizim lobinin rengi pembe bu Shanks olabilir.O zaten patladı, onun balonu şöyleydi bir de... @Millennium Wizard
O aslında Stampede filmi civarlarında patladı, patlama sesi anca geldi sadece...
Geçse de patlamam bir adam aktif yonko oluşumu içinde diğeri hapishanede icraat yapamıyor.Salsalar yeri yerinden oynatır dört yandan bağlamışlar.Dof dışarıda Croco hapisteyken de karşılaştırılmazdı.Croco Dof'un ödulün geçecek ve @Millennium Wizard patlayacak diye yorumladım