Mihawk'a bez de dedin ya valla senden korkulur Mike.O karizmasıyla ancak altına bez alır bağlar Buggy
Ayrıca @Sir Crocodile
Google görsellerde şöyle bir şey buldum
Mihawk'a bez de dedin ya valla senden korkulur Mike.O karizmasıyla ancak altına bez alır bağlar Buggy
Dudağına az nemlendirici sürseymiş croco-boi mefta
Yanlış hatırlamıyorsam bu ablanın 3 çocuğu var ve eşi genç yaşta vefat etti. Çocuklarına bakmak için dondurmacılığı öğrendi ve Alaçam'da epey meşhur. Ben bir kaç defa gidip dondurma aldım bu abladan. Gayet lezzetli, tavsiye ederim.Mihawk'a bez de dedin ya valla senden korkulur Mike.
Ayrıca @Sir Crocodile
Alaçam neresi bir öğrenmem ve oraya gitmeye karar vermem ve daha da önemlisi bir yerden para bulmam gerekiyor ama şimdilik aklımda bulunsun.Yanlış hatırlamıyorsam bu ablanın 3 çocuğu var ve eşi genç yaşta vefat etti. Çocuklarına bakmak için dondurmacılığı öğrendi ve Alaçam'da epey meşhur. Ben bir kaç defa gidip dondurma aldım bu abladan. Gayet lezzetli, tavsiye ederim.
''İstisnalar kaideyi bozmaz'' diye bir laf var bilir misin? Gazetede yazmıyor bak okusan inanırdın ama söylenir bu genelde...
Ben Alaçam'a giderim arada, özellikle et mekanları iyi. Fakat ben görmedim burayı, yemedim de. Dediğim gibi Samsunda ilçelerinde bile dondurma ''Bafra dondurması'' diye satılır. Zaten çok dondurmacı var böyle...Mihawk'a bez de dedin ya valla senden korkulur Mike.
Ayrıca @Sir Crocodile
Bir 5 saniye sonra anladım.Yalnız Shanks da görevler değişmiş. Buradan Shanks'ın ne kadar özel olduğunu çıkarıyoruz.
Bence baya yakışmış Mihawk.Mihawk'ı şöyle gördüm ya, artık hiçbir şeye şaşırmam. Kahretsin.
Mihawk hiçbir oluşuma yakışmıyor. Ölse de kurtulsak.Bence baya yakışmış Mihawk.
Gazeteye çıkmaz böyle şeyler''İstisnalar kaideyi bozmaz'' diye bir laf var bilir misin? Gazetede yazmıyor bak okusan inanırdın ama söylenir bu genelde..
Adam dövüş içinde rakibinden gördüğü teknik ile G2'yi asimile ediyor. Yani dövüş içinde yaptığı şeyler ortada, hala istisna mı diyorsun. Evet istisna...Gazeteye çıkmaz böyle şeyler
İstisnalara devam mı?