Toplu okuyunca zevkli oluyor mu o arclarGeçen Dressrosa'yı tekrardan okuyayım dedim ve şunu farkettim : Seriye o dönem o kadar çok boş karakter girmiş ki haftalık okuyan biri için işkenceden farkı yok.
Farklı kültürler öyle olduğunu zannetmiyorum, oda böyle arcların sonuna partiden başka birşey çizmeyi bilmediği için yas tutma sahnesi çizmemiştir.Kingdom'da onları anmanın, onurlandırmanın ve acılarını unutmanın en doğru yolu, zaferden sonra partilemek diyorlardı. Bunlar da aynı kafa sanırım, yas tutma falan yok bu çekiklerde.
Luffy Ace öldükten sonra kendini kaybetmişti ama mesela.Kingdom'da onları anmanın, onurlandırmanın ve acılarını unutmanın en doğru yolu, zaferden sonra partilemek diyorlardı. Bunlar da aynı kafa sanırım, yas tutma falan yok bu çekiklerde.
Law övmüş aslında Mihawk ile Croco'yu.Luffy ve Zoro işin içinde bir pislik olduğunu anlamış. Law ise keriz gibi inanmış. Güya bizimkiler salak Law akıllı.
Wano hariç oluyor.Toplu okuyunca zevkli oluyor mu o arclar
Önce amiral kellesi alacak belli ki.Mihawk'ın Shiryuu ile karşılaşma ihtimali de azalmış oldu. Cross Guild denizcileri hedef alan bir oluşum. Karasakal'la karşılaşmaları için görünürde bir neden yok.
Zafer kazanamadı işte. Zafer olacak.Luffy Ace öldükten sonra kendini kaybetmişti ama mesela.