Silüet çizerek kastığı gizem de cabasıYav kötü değil, değil tamam da kardeşim şurada kalmış 2-3 yıl yani bu seri hala bu boş sahneler çizilerek nasıl bitecek? 4 yıl ayırmışsın wano denilen arka ve hala boş diyaloglarla devam ediyorsun...
Silüet çizerek kastığı gizem de cabasıYav kötü değil, değil tamam da kardeşim şurada kalmış 2-3 yıl yani bu seri hala bu boş sahneler çizilerek nasıl bitecek? 4 yıl ayırmışsın wano denilen arka ve hala boş diyaloglarla devam ediyorsun...
Boş diyaloglar da olacak. Bunda her sahneye dolu diyalog yazacak beyin yok zaten. O yüzden en azından gelişmeler önemli. Bu önemli olaylar da bir kaç bölüme durulur, sonra 100 bölüm bomboş bölümler silsilesi başlar.Yav kötü değil, değil tamam da kardeşim şurada kalmış 2-3 yıl yani bu seri hala bu boş sahneler çizilerek nasıl bitecek? 4 yıl ayırmışsın wano denilen arka ve hala boş diyaloglarla devam ediyorsun...
Koskoca iki deneyimli minki nereye koyacaklar ben onu anlamadım. Keşke herkes dağılıp mekanına çekilseydi. Kızıl kınları çok bir arada istiyorsa, yıllar sonra da toparlayabilir zaten. Neyse. Ben senin Doffy'nin Çapraz Birlik'e katılma olasılığını değerlendirmeni bekliyordum aslında.Hala bu serinin 3-5 yıla biteceğini düşünenler var, son savaşta boş karakterlere çizeceği panel ve bölümler en az 5 yıl sürer.
Carrot'u burada az övmedim, az sevmedim ama liderlik ne yahu, mantıklı çiz biraz şunu, hadi momo'yu yedirdin, carrot nasıl yönetici olacak. Onun işi bizimle beraber macera yaşamaktı.
2 joker aynı yerde olmaz, buggy dünyanın sonunu getirecek, dofy yeni dünyanın lideri olacaktır. Dof'u kurtarmak için bir operasyon yapsalar fena olmaz, Croco şimdi ağlamıştı, Dof abimi kurtaralım diye. Bu grup shichi sistemi vb için toplanmıştır ama Mihawk nasıl gitti onu çözemedim, buggy'den paralı asker istemiş olabilirler.Koskoca iki deneyimli minki nereye koyacaklar ben onu anlamadım. Keşke herkes dağılıp mekanına çekilseydi. Kızıl kınları çok bir arada istiyorsa, yıllar sonra da toparlayabilir zaten. Neyse. Ben senin Doffy'nin Çapraz Birlik'e katılma olasılığını değerlendirmeni bekliyordum aslında.
Güçlerini övmüş ama Buggy'nin altına girmeyecek adamlar olduklarını düşünememiş.Law övmüş aslında Mihawk ile Croco'yu.
Çok fazla amiral kellesi taliplisi var ama çok az amiral kellesi var. Luffy, Zoro, Sanji, diğer yonkoular, devrimciler falan derken ihtimaller artıyor baya. Gorosei kellelerini de dahil etmek lazım denkleme. Kime nasip olacaklar bakalım.Önce amiral kellesi alacak belli ki.
Law, Buggy'i tanımıyor normal.Güçlerini övmüş ama Buggy'nin altına girmeyecek adamlar olduklarını düşünememiş.
Çok fazla amiral kellesi taliplisi var ama çok az amiral kellesi var. Luffy, Zoro, Sanji, diğer yonkoular, devrimciler falan derken ihtimaller artıyor baya. Gorosei kellelerini de dahil etmek lazım denkleme. Kime nasip olacaklar bakalım.
Law akıllı adam. Savaşı seyretti. Buggy'nin şov olduğunu içinin boş olduğunu anlardı. Hem aynı dönemde shichilik yaptılar. Toplantılarda bir araya gelmişlerdir. İyi bir kılıç ustası kılıcını çekmeden falan filan.Law, Buggy'i tanımıyor normal.