Brook 1 tur atıp görüşeceklerine dair söz vermedi mi? Gidip görüp geri gelecek bir durumu yok onun.Hakikaten hiç alakası yok. Tayfaya katılmadan yapılması gerek bir şeyi yapma muhabbeti saçma olur. Öyle ir şey olsa Brook giderdi Laboon'a.
Brook 1 tur atıp görüşeceklerine dair söz vermedi mi? Gidip görüp geri gelecek bir durumu yok onun.Hakikaten hiç alakası yok. Tayfaya katılmadan yapılması gerek bir şeyi yapma muhabbeti saçma olur. Öyle ir şey olsa Brook giderdi Laboon'a.
Kaç arc kaldı ki zaten gelse ne gelmese ne ?Yamato karakter gelişimi yaşamadan tayfaya gelmez. Yaşayıp gelir işte.
Usopp ben Van Auger'ım diyip tayfaya mı katılmak istediUsoop ne gelişimi yaşadı da geldi. Yamoto bugün iş başvurusu yapsın, şirketler ne olur bizimle çalış diye uçak bileti yollar.
Kaynak a spor herhalde.Transfer haberlerine göre yamato tamam, bitmiş.
O kadar gidicem gidicem diyordu haliyle öyle sormuş olabilir Momo.Ya daha geçen bölüm de Momo bütün tayfa ismini ve yamatoyu saydı daha gitmedin mi dendi o kadar umut verici şeyler oldu
Kuina'da ölmemiş,Mihawk aslında Kuinaymış.Transfer haberlerine göre yamato tamam, bitmiş.
Eto gibi bitmiştir inşallah.Transfer haberlerine göre yamato tamam, bitmiş.
İşte hep kafamda geçen düşünce, fanlar bu saatten sonra yamato yada bir başkasını tayfanın diğer üyeleri gibi nasıl benimseyebiliyorlar? tamam yamato iyi karakter güçlü karakter her şey tamam da bende hiçbir zaman bir brook franky nami etkisi felan yaratmaz yani. Şuanda zaten böyle bir ısınma durumu yok, bu saatten sonra da ne kaldı ki bu karakter tayfayla macera yaşayacak bizde ısınacağız anlamıyorum. Tayfaya iyi bir dost olarak kalması en güzeli boş yere tayfayı şişirip sinerjiyi bozmaya gerek yok. Karakteri sevmediğim için değil artık yeni üye için çok geç olduğunu düşündüğüm için katılmasın diyorumKaç arc kaldı ki zaten gelse ne gelmese ne ?
Bizim tayfa şuan iyi,sinerji olarak falan da uymaz Yamato.Bana geçmez yani.