Kimse böyle spoiler vermez bu günden.Daha gifler atacaklar başka taksit taksit tek tek spoilerlar gelmeye başlayacak ondan sonra bu kadar uzun spoiler gelir.
Yamato tek eli bağlıyken Queen'in anakartını söker çıkarır neyin YC3'ü dostum şaka mı yapıyorsun?
Arkadaş eski tip karolla tarzı Zoroculardan. Böyle Zorocular kalmadı değerini bilin nesilleri tükeniyor. Yeni nesil Zorocılar çok daha tutarlı artı sempatik.Güzel troll + şukunu verdim.
Ben Yamato iddilarina girmedim.Daha kılıç lobisinin öncü birlikleri seni altetmeye yetiyor.Dns yada redin kılıcını kınından bile çıkarmasına gerek yok. @YonToryu şu @II. Invictus da bir sefer düzenle sizin elçilerin kellesini gerisin geri gönderiyormuş diye duydum.
Hakikaten hiç alakası yok. Tayfaya katılmadan yapılması gerek bir şeyi yapma muhabbeti saçma olur. Öyle ir şey olsa Brook giderdi Laboon'a.Gelen spoiler muhtemelen fake. Yamato daha önce bizimkilere katılmaya niyetliydi, ama şimdi nedense birden Ace'in mezarını ziyaret etmeye karar vermiş.
5/10 olayının da doğru olduğu kesin değil bence. Bir de Yamato'yu seven birinin Yamato'nun tayfaya katılmadığı bölüme on üzerinden beş vereceğini sanmıyorum.Bana da spoiler doğru gibi geldi beyler.Çünkü Yamato için bölüme 5/10 mu ne veriliyordu.Yani Yamato, Luffy'lere katılsa puanlaması 10/10 olurdu bence.
Eğer bölümde Yamato yoksa, Yamato fanları için bir şey ifade etmediğinden dolayı 5/10 olabilir yani ortalama bölüm5/10 olayının da doğru olduğu kesin değil bence. Bir de Yamato'yu seven birinin Yamato'nun tayfaya katılmadığı bölüme on üzerinden beş vereceğini sanmıyorum.