Kınıyorum seni. Law kendini korur tayfayı da korur.Yamato, Law'ın tayfaya katılsın da bari Law'ıda koruyabilecek birisi olsun tayfada. Tayfa aşırı güçsüz abi...
Bu Teach ve Hancock muhabbeti nereden çıktı öyle... Doffy olayı daha mantıkylıydı
Aman çizilmesin; çok güçlü onlar yeter ki çizilmesin artıkKınıyorum seni. Law kendini korur tayfayı da korur.
Yapılan yorumları da anlamıyorum. Mesela Heat'in gücünü bilmeyiz, çizilmemiştir gösterilmemiştir ama beklenti vardır.
Söz konusu Bepo, Shachi, Penguin olunca aşırı güçsüz abii..... Ne biliyorsunuz be. Bunlar da çizilmedi gösterilmedi.
Korkma o kadar. Büyük savaşta görüşürüz. :d.ddAman çizilmesin; çok güçlü onlar yeter ki çizilmesin artık
Hâlâ Yamato dendiğinde savaş gemisinden sonra bu adam aklıma geliyor.Yamato tayfaya gelsin lütfennn:
Hawkinse rehin kaldılar ama, sanji de örümceğe kaldı ama onun ki uçkur davası güçler kıyaslamadı )Kınıyorum seni. Law kendini korur tayfayı da korur.
Yapılan yorumları da anlamıyorum. Mesela Heat'in gücünü bilmeyiz, çizilmemiştir gösterilmemiştir ama beklenti vardır.
Söz konusu Bepo, Shachi, Penguin olunca aşırı güçsüz abii..... Ne biliyorsunuz be. Bunlar da çizilmedi gösterilmedi.
Ondaki sebep Law'ı oraya çekmekti. Ne şekilde rehin alındıklarını bilmiyoruz. Kuklası yapıp zorlamış olmalı. Ona bakarsan Hawkins, Kid'i de rehin aldı eeeeHawkinse rehin kaldılar ama, sanji de örümceğe kaldı ama onun ki uçkur davası güçler kıyaslamadı )
Teach'e karşı Nika yok,1.seviye zargana Luffy var.Hancock-Teach spoilerı doğruyla Luffy'nin Teach'e uygulayacağı tarife ektedir...