Hiç değilse halkına sırt dönmedi aslan parçasıLuffy de bizzat Oden hayranı. Ayrıca Pedro ne yahu adamın yaşama amacı kendini canlı bomba olarak patlatmak.
Hiç değilse halkına sırt dönmedi aslan parçasıLuffy de bizzat Oden hayranı. Ayrıca Pedro ne yahu adamın yaşama amacı kendini canlı bomba olarak patlatmak.
Oden’im demesinde sorun yok da Kaido’nun oğluyum diye caka satması sıkıntı. Madem adını kullanıp benimsiyorsun niye ihanet ediyorsun.Luffy umarım Oden olma kendin ol boşu yapıp 15 sayfa kafa açmaz. Sana ne oluyor birader alacak al almayacaksan işine bak.
Peh, zamanında Uchiha Itachi nicki ile gezen adamın dediğine bak.Hiç değilse halkına sırt dönmedi aslan parçası
Guzel bir sahne olurduHancock-Teach spoilerı doğruyla Luffy'nin Teach'e uygulayacağı tarife ektedir...
Lan harbiden başka tayfaya gidiceğine wanoda kalsın daha iyi yaAcaba Yamato gerçekten Law'un tayfaya mı girdi endişesiyle spo bekleyen @Lucky Luke
Luffy Oden hayranıymış ansiklopediden öğrenemezdim bu bilgileri teşekkürler.Luffy de bizzat Oden hayranı. Ayrıca Pedro ne yahu adamın yaşama amacı kendini canlı bomba olarak patlatmak.
Ondan pişman olduk herhaldePeh, zamanında Uchiha Itachi nicki ile gezen adamın dediğine bak.
Kinemon bunlara Oden’in hikayesini anlatırken tüm ekip mest oldu. Oden’e düştü hepsi. Ansiklopedinin Kata’nın 2 Dof’u aynı anda alabileceğini açıkladığı bölümünden hemen sonra.Luffy Oden hayranıymış ansiklopediden öğrenemezdim bu bilgileri teşekkürler.
Ansiklopedide öyle bir bilgi göremedim Alpamis’in yazdığı Luffy’e sevdalıyız kitabında birde Miyata’nın denemelerinde görmüştüm ama gerçi verdiğim paraya acımıştım. xDKinemon bunlara Oden’in hikayesini anlatırken tüm ekip mest oldu. Oden’e düştü hepsi. Ansiklopedinin Kata’nın 2 Dof’u aynı anda alabileceğini açıkladığı bölümünden hemen sonra.