Doğru diyorsun, dün ne yedim ya ben? Hah ! Söylemem ama @köftePiyaz sever diyeyim siz anlayın gerisi kuru fasul... şey kuru iftiraDaha dün ne yendiğini hatırlamıyorsun bizi iftira ile suçluyorsun.
Doğru diyorsun, dün ne yedim ya ben? Hah ! Söylemem ama @köftePiyaz sever diyeyim siz anlayın gerisi kuru fasul... şey kuru iftiraDaha dün ne yendiğini hatırlamıyorsun bizi iftira ile suçluyorsun.
Katakuriy ağbin seni ham yapsın mıKatakuri abiyme dokunamaj bilen
Katakuri geçen bitmişti Yasopp seviyesi bile olmadığı anlaşıldı yakında Usopp babasını yakalarsa seri sonunda Kata’yı da geçer.Katakuriy ağbin seni ham yapsın mı
Katakuri hiç olmadı ki bitsinKatakuri geçen bitmişti Yasopp seviyesi bile olmadığı anlaşıldı yakında Usopp babasını yakalarsa seri sonunda Kata’yı da geçer.
King faciasını çok kolay atlatmışsın ya.Katakuri geçen bitmişti Yasopp seviyesi bile olmadığı anlaşıldı yakında Usopp babasını yakalarsa seri sonunda Kata’yı da geçer.
La biten tek kişi King. Bu haki fakirinin adam akıllı ne kenboshu ne b.haki kullandığını gördük. Uyanış desen yok. Kılıç yeteneği yok. Irkının savunmasına güvenmiş, zoanı ile gaga fırlatmaktan başka bir şeyi zor yapan, Aramaki gibi Amiral'lerin yüz karası birisinin yoldan geçerken teklediği 50 kişilik kafile arasında rastgele cesedine rastlanan bir tip bu adam.Katakuri hiç olmadı ki bitsin
Katakuri geçen bitmişti Yasopp seviyesi bile olmadığı anlaşıldı yakında Usopp babasını yakalarsa seri sonunda Kata’yı da geçer.
-Anneeeee bittiiiKatakuri hiç olmadı ki bitsin
Tabi tabi öyleLa biten tek kişi King. Bu haki fakirinin adam akıllı ne kenboshu ne b.haki kullandığını gördük. Uyanış desen yok. Kılıç yeteneği yok. Irkının savunmasına güvenmiş, zoanı ile gaga fırlatmaktan başka bir şeyi zor yapan, Aramaki gibi Amiral'lerin yüz karası birisinin yoldan geçerken teklediği 50 kişilik kafile arasında rastgele cesedine rastlanan bir tip bu adam.
King sağlam olsaydı Momo’nun yaptığını yapardı ejder tekniğiyle.Ve söylememe gerek yok Aramaki Momo’dan zor indirirdi.Yüksek zorlukta kazanırdı.O da ateşe karşı önlem almasından ve meyvesinin sömürme gücünden ötürü.La biten tek kişi King. Bu haki fakirinin adam akıllı ne kenboshu ne b.haki kullandığını gördük. Uyanış desen yok. Kılıç yeteneği yok. Irkının savunmasına güvenmiş, zoanı ile gaga fırlatmaktan başka bir şeyi zor yapan, Aramaki gibi Amiral'lerin yüz karası birisinin yoldan geçerken teklediği 50 kişilik kafile arasında rastgele cesedine rastlanan bir tip bu adam.