Bence beck en az 2 milyar olmalı. Kızılsaçları övdüler güç dengesi en yakın tayfa diye, bu açıdan beckman en güçlü sağ kol olmalı dolayısıyla en yüksek ödüllüsü.Shanks'ın ödülü o. Beck için 2 milyar bile çok.
Bence beck en az 2 milyar olmalı. Kızılsaçları övdüler güç dengesi en yakın tayfa diye, bu açıdan beckman en güçlü sağ kol olmalı dolayısıyla en yüksek ödüllüsü.Shanks'ın ödülü o. Beck için 2 milyar bile çok.
Ödül Shanks'ın ödülmüş. Beck hakide bağırtıyormuş.Beckmann 4 milyarsa seri sonu en çok ödüllü sağ kol Zoro olacağından bu durum Zoroya yazar. Zoronun 4+ milyar olduğu bir yerde mihawkda en az 4 milyardır.
Beckman 4 milyar olması Mihawka yazar.
Yuh ! Anlaştınız mı arkadaş @Montana 'yla beraber demediğim şeyleri dedi diye lanse etmeye. Beyazıt Öztürk'ün durduk yere bir şey olmadığı halde programda Çelik'ten özür dilemesine döndü iş bir şey yok ama yaptı olduk yineŞimdi bu çıkarımını duyunca her şey anlaşıldı, eee normal senin Beckman daha güçlü demen
Özür dile hemen bendenYuh ! Anlaştınız mı arkadaş @Montana 'yla beraber demediğim şeyleri dedi diye lanse etmeye. Beyazıt Öztürk'ün durduk yere bir şey olmadığı halde programda Çelik'ten özür dilemesine döndü iş bir şey yok ama yaptı olduk yine
Ödül güce göre olsa Luffy çoktan 4+ olmuştu. Shanks'ın tayfası kimi, neyi tehdit ediyor ki Beck 2 milyar üstü olsun. Şişirmek isterse yapar tabi pek önemi yok ödüllerin.Bence beck en az 2 milyar olmalı. Kızılsaçları övdüler güç dengesi en yakın tayfa diye, bu açıdan beckman en güçlü sağ kol olmalı dolayısıyla en yüksek ödüllüsü.
Deyip deyip iftira diyolarlar sonraŞimdi bu çıkarımını duyunca her şey anlaşıldı, eee normal senin Beckman daha güçlü demen
Arkadaş siz çete misiniz? Yahu mantıklı şeyler öne sürün "demedim ama beğendim dur diyeyim" diyeyim. Yapmayın şöyle şeylerDeyip deyip iftira diyolarlar sonra
Daha dün ne yendiğini hatırlamıyorsun bizi iftira ile suçluyorsun.Arkadaş siz çete misiniz? Yahu mantıklı şeyler öne sürün "demedim ama beğendim dur diyeyim" diyeyim. Yapmayın şöyle şeyler
Katakuri abiyme dokunamaj bilenÖdül Shanks'ın ödülmüş. Beck hakide bağırtıyormuş.