Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach kaderci birisi arkadaşın dediği doğru ya sen seriyi okumuyorsun yada başka şekilde kabullenip o şekilde yorumlayarak gidiyorsun. BB'nin karakterini çözememişsin sen bence BB olan sahneleri tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. ACE e tayfama katıl diyor diyorsun. Adamın mizacı bu güçlü gördüğü herkese tayfama katıl diyor. Shanks'in Marcoya dediği gibi...
BB onlarla dövüşmek zorunda kaldığı için dövüştü. Sengoku atak yapmasa gidip kendisi ona saldırmayacaktı. Kaldı ki eğer Shanks gelmese patates olacaktı orada Sengoku ve Garp tarafından. Akainu dönse buna doğru bunu da orada indirirdi çok rahat. Senin şuan ki bakış açın objektiflikten uzak biraz fanboyluk var gibi duruyor.

Neyse konu burası değil konu da BB değil.

Bence sen baştan bi oku seriyi tavsiye ederim.
Diyor ki BB kaderci, Luffy'den vazgeçip Ace'i aldı diyor, düpedüz yanlış bilgi. BB öyle bir şey yapmadı, son ana kadar Ace'i tayfasına istedi, olmayınca Luffy ile değiştirmek zorunda kaldı, yani yanlış söyleyen o ve sensin.

Shanks'ın Marco olayı ile alakasız bu söylediğin, yine elma ile armut kıyası yapıyorsun. Ace olayını Luffy yerine onu yakaladı iddiasına karşılık söyledim. Güçlü adamları istemesi ile alakalı söylemedim.

BB onlarla dövüşmek zorunda falan kalmadı, adayı yıkacağım dedi, istese çoktan çeker giderdi.

Sengoku patates edecek diyorsun, savaş sonrası bandajlar içerisinde olan Sengoku ile Garp. BB ise bandajlarla sarılı bile değil. Yine yanlış bilgi vermişsin. Yanlış bilgi veren sensin, seriyi okuması gerekende sensin.

@Aiden @Kraix

Aynı Kral Haki, Amiraller korkarken Karasakal etkilenmiyor.
Ter olayına da mı giriyorsun? 1 amiralden kaçan koca Teach tayfası 1 yonko tayfasindan çekinen Aramakiden daha vahim. İstediğin kadar WB örnekleri ver, panel orada ortada
Kaçırmak değil de birine Oden rolünü vermek konusunda ters köşe yapsın, ikisi böyle devam edecekse Robin, Luffy'den rica edip Polar Tangla devam etsin. Haha.
Hakkında bir ara sword üyesi olabileceği teorileri vardı. Ama sanmıyorum. İleride işte Oda yaparsa hazineden sebep düşman kılar.
Seri sonu WB-Roger gibi Kid Law Luffyi 30 40lı yaşlarda içerken cizecektir. Öyle çizilme sebebi o. Bu KK sonrası D olayı anlatılır dünyaya zaten. İlla gelmesine gerek yok, gelirse de bir ismi olmalı.

Amiral gücünde adamları olduğunu sanmıyorum denizcilerde. Adaylar da belli seviyededir, korsanları caydiracak kadar güçlü değillerdir. Ki Fuji de meyveyi amiral olduktan sonra yiyor.

Denizci terbiyesi alan, emir dinleyen adamlar varken dışarıdan alma sebebi ya kendi adamlarını sokup içten hükümete çökmek ya da mecbur kalmak.
birkaç isim vardı denizciler içinde. amiral olmak için yeterlidir bu isimler. tabi denizciler içinde resmi kıdem alma olayı falan çok önemliyse sıradan isimler de olabilirler ama sanmıyorum.

bana kalırsa akainu seçici biri olduğundan bu mevkiye kendi tanıdığı isimleri getirdi. getirdiği isimler adaylardan daha mı güçlü? fujitora güçlüdür diye düşünüyorum da aramaki için emin değilim.

bahsettiğim isimler tokikake ve gion, bakmak istersen eğer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık