Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tototsu feci tutuştuğu için her yerinden ter akan tek karakter Bay Y. Tipini alın kolpaçino tarzı mevzularda kullanın ama gerisini işin işine kattığınzda makara malzemesi oluyor.

Diyor ki BB kaderci, Luffy'den vazgeçip Ace'i aldı diyor, düpedüz yanlış bilgi. BB öyle bir şey yapmadı, son ana kadar Ace'i tayfasına istedi, olmayınca Luffy ile değiştirmek zorunda kaldı, yani yanlış söyleyen o ve sensin.

Shanks'ın Marco olayı ile alakasız bu söylediğin, yine elma ile armut kıyası yapıyorsun. Ace olayını Luffy yerine onu yakaladı iddiasına karşılık söyledim. Güçlü adamları istemesi ile alakalı söylemedim.

BB onlarla dövüşmek zorunda falan kalmadı, adayı yıkacağım dedi, istese çoktan çeker giderdi.

Sengoku patates edecek diyorsun, savaş sonrası bandajlar içerisinde olan Sengoku ile Garp. BB ise bandajlarla sarılı bile değil. Yine yanlış bilgi vermişsin. Yanlış bilgi veren sensin, seriyi okuması gerekende sensin.
Kardeşim BB'nin tipe bak Akainunun pert ettiği WB nin ölüsü adamı bu hale sokmuş kalkmış hala burada BB Sengoku ile Garp'ı ne hale getirdi diyorsun :D

Ben sana davet konusunda BB nin karakterini öğrenmelisin diye söyledim. Doğru diyor. Kardeşini alacaktım şimdi seni alacağım diyor ve Luffy'nin peşinden gitmekten vazgeçiyor.

Neyse daha fazla seninle tartışmayacağım. BB orada adayı yıkardı zaten okey :D

WB nin ölüsü adamı kan revan içinde bırakmış savaş sonrası neymiş adam da bandaj yokmuş :D Okey sensin.

Saatlerce WB ile savaşan adamın terlemesine mi şaşıralım şimdi?
Karasakal'da daha güçlü olan Sengoku+Garp'ın toplamı ile savaşıp, aynı WB'den 2 darbe aldı öncesinde. Saatlerce mi savaştı bilmemde toplamda 2 darbe aldı Akainu sadece WB'den, toplamda aynı Karasakal'da 2 darbe aldı o da. Karasakal birde Magellan'ı paket yapıp Marineford'a geliyor.

Ter olayına da mı giriyorsun? 1 amiralden kaçan koca Teach tayfası 1 yonko tayfasindan çekinen Aramakiden daha vahim. İstediğin kadar WB örnekleri ver, panel orada ortada

Seri sonu WB-Roger gibi Kid Law Luffyi 30 40lı yaşlarda içerken cizecektir. Öyle çizilme sebebi o. Bu KK sonrası D olayı anlatılır dünyaya zaten. İlla gelmesine gerek yok, gelirse de bir ismi olmalı.
Nasıl anlayacaksın BB'nin Aramaki ve Akainu gibi korktuğunu? Yüzünü görmeden BB'nin çekindiğini kanıtlayamazsın, bu sebeple konuşma tarzına bakmak lazım, Japon çevirmene bile sordum korku değil strateji diyor.

Kardeşim BB'nin tipe bak Akainunun pert ettiği WB nin ölüsü adamı bu hale sokmuş kalkmış hala burada BB Sengoku ile Garp'ı ne hale getirdi diyorsun :D

Ben sana davet konusunda BB nin karakterini öğrenmelisin diye söyledim. Doğru diyor. Kardeşini alacaktım şimdi seni alacağım diyor ve Luffy'nin peşinden gitmekten vazgeçiyor.

Neyse daha fazla seninle tartışmayacağım. BB orada adayı yıkardı zaten okey :D

WB nin ölüsü adamı kan revan içinde bırakmış savaş sonrası neymiş adam da bandaj yokmuş :D Okey sensin.
Akainu'nun pert ettiği diyerek sanırım farklı bir manga okuduğundan bahsediyorsun. WB daha yeni başladım derken Sengoku yüzünün yarısı gitti hala güçlü diyordu Akainu yerin dibindeyken.

BB'de bandaj gördüysen söyle, sana göre BB çok kolay yeniliyor ya işte, adamda bandaj bile yokken Sengoku ile Garp bandajlara sarılmış. Ben sana kanıt sunuyorum, sen Akainu WB'yi öldürdü gibi asılsız iddialar ortaya atıyorsun, seride kabul edilen şey BB'nin WB'yi öldürdüğü, Weevil bile bu yüzden BB'den intikam almak istiyor, Akainu'dan değil.

birkaç isim vardı denizciler içinde. amiral olmak için yeterlidir bu isimler. tabi denizciler içinde resmi kıdem alma olayı falan çok önemliyse sıradan isimler de olabilirler ama sanmıyorum.

bana kalırsa akainu seçici biri olduğundan bu mevkiye kendi tanıdığı isimleri getirdi. getirdiği isimler adaylardan daha mı güçlü? fujitora güçlüdür diye düşünüyorum da aramaki için emin değilim.

bahsettiğim isimler tokikake ve gion, bakmak istersen eğer.
SBSde söylenmişti evet biliyorum, yine diyorum ya bunlar denizci muhtemelen. En aşağıdan Coby gibi başlıyor denizciler. Bu Issho ve Aramaki dışarıdan geliyor, torpilli gibi. İşte ya Sakazuki kendi güvenilir ekibi olsun istedi, ya da bu adaylar caydırıcı gözükmedi, dışarıdan takviye istendi.

Sakazukinin seçtiği iki adam da emirlerini dinlemiyor, Borsalino'nun aksine. Isshonun Rosa olayları, Aramakinin de Marijoa ve Wano olayları. Adam kalmamış diye düşünüyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık