Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu'nun savaşa devam etme gibi bir isteği yoktu. Sana zaman sıralaması ile olayları özetleyeyim: Shanks savaşı durdurmaya geldim diyor ilk hamlede Akainu Shanks'ı görünce terliyor, sonra Akainu yerinden kıpırdamıyor sadece Shanks'a senin yüzünden Luffy kaçıyor diyor ardından Akainu değil, Kizaru Beckman'dan kurtulup Luffy'ye saldırı yapıyor ve Aokiji'de hamle yapıyor ancak Akainu önünde Shanks olduğundan hamle yapamıyor. Zaten Kizaru ve Aokiji'de saldırıyı Luffy'ye yapıyor Kızıl saç korsanlarına değil. Daha sonra Shanks meydana inip hadi kim dövüşmek istiyor diyor Akainu ses vermiyor Shanks orada olanlar arasında en güçlü Karasakal'ı görmüş olacak ki ismiyle Karasakal'ı çağırıyor Karasakal gülerek ben istediğimi aldım gerek yok daha erken diyor. Sonra Shanks bir adım daha ileri gidiyor bu sefer WB ile Ace'i biz alırız zaten herkes gördü diyor ondan sonra Doberman ve bir denizci o kadar da olmaz size vermeyiz diyor Sengoku farketmez alın gidin savaşta bitsin artık diyor ve savaş bitiyor.
bakıp geldim,
Akainu'nun her yeri kan içinde ama terlemesini gidip Shanks'e bağlamak mantıklı değil, Sengoku gereksiz bir savaştan kaçınıyor korku gibi etkenlere de bağlamak doğru değil ki o sırada marinelerde ağır bir kayıp var, Shanks'in BB'yi en güçlü olarak görmesi de zayıf bir varsayım çünkü denizcilerin gereksiz bir savaştan kaçınacağını biliyor oldu da Teach'i en güçlü olarak görseydi bile bu desteksiz bir karakter sözü olarak nitelendirirdik, Akainu dediğimiz adam mangakanın en güçlü insan dediği kişiyle doğrudan savaşa girebiliyor gidip te Shanks'ten korktuğu için saldırmaması pek mantıklı değil
 
Buradan Amiral Lobisi üyelerine sesleniyorum. Sizin başınızı bu samuraylar yaktı. Samuray sevdalısı oda karizmalarını çizmekle yetinmedi amiralleri de çizdi.
Bakın bu samuraylar malumunuz üzere kılıç kullanıyor. Bu sebeple kılıç lobisi en büyük düşman konumunda çünkü bunların tuttuğu karakterlerin feriştahı olan Ryuma Wano'lu bir samuray. Sizin asıl düşmanınız Yonkou lobisi değil kılıç lobisidir.
Optimus Prime gibi konuştum be.
 
Ben bu amiral özelinde sanki değişikliğe agitti diye düşünüyorum. Hem karakter olarak, hem tip olarak. Zaten Wano'da göstermek için gösterdiği bir karakter gibi. Ben hala adamın ezileceğini düşünmüyorum. Daha net açıklamalar gelene kadar beklemek lazım. Momo'dan hasar yemesi de pek birşey ifade etmiyor Yamato'dan o hakiki sopayı yiyip umursamayan adam Momo'yu hiç umursamaz. Zaten onu yeneceğini herkes biliyor.
 
2.raund daha ciddi olacağım diyen niye Aramaki o zaman.
momo bir şeyler göstermiş aramaki'de seni adamdan sayacağım demiş ki kral haki kaplı saldırı aramaki'ye hasar atamıyor bu durumda momo'nun saldırı gücü > yamato'nun saldırı gücü oluyor sağ kol üstü olan yamato'da ciddi değilmiş Momo'da ciddi olacağım demişse Momo bir şeyler göstermiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık