Koy arkaya acıklı müziği reis. Üstümüze oynanan oyunlar yeter.O değil de fake spoiler veren kişiler gerçekten kötülük yapıyor. Reddit'te vb. hesap silen Amiralciler olmuş bunların yüzünden. Bize karşılar diye demiyorum üzücü ve ayıp yaptıkları şey gerçekten.
Olabilir de Oden'i aynı şekilde büyütsen ortaya şu anki momodan daha büyük bir güç çıkardı.Durumu Big Mom ve Luffy'in çocukluk ve potansiyellerine benzetebiliriz bence. BM'ın çocukluğu malum, Luffy ise Momo kadar olmasa da sümsük basit bir velet. Ama bakarsak Luffy, BM'den daha potansiyelli.
Hissiyat olarak bana olmazdı gibi geliyor. Momo'nun potansiyeli için Oda da vurgu yaptı zaten, Wano'nun en iyi shogun'u olacak diye. Ama bilemiyorum.Olabilir de Oden'i aynı şekilde büyütsen ortaya şu anki momodan daha büyük bir güç çıkardı.
Yanlış ata oynadın sana demiştik gitme oralara diye dinlemedinUlan Yalamaki rezill ettin amiralleri.
Hayır, daha deminde açıkladım kendimi. Kizaru topun üstünde gelip çocuklara şov yaptı. Bu ise pervaneyle geldi. Luffy muffy dedi en son momo şoku ile geri döndü. Yoksa biliyorum aramaki de sabaody’de şov yapardı.Sabondy ile Wano arasındaki fark,sadece isimleri değil biliyorsun değil mi ?
Bunun için de hesap silmezsin ama yav. :dO değil de fake spoiler veren kişiler gerçekten kötülük yapıyor. Reddit'te vb. hesap silen Amiralciler olmuş bunların yüzünden. Bize karşılar diye demiyorum üzücü ve ayıp yaptıkları şey gerçekten.