Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amirallercilerin üzülmesini gerektirecek bir durum yok aslında.

neredeyse serinin başından beri imparator>amiral>sağkol denklemi biliniyor. hatta imparator iki amirali alır, amiraller de iki sağ kolu alır diyenler bile vardı.

wanoda imparatorlar hasır şapka plot armoru karşısında komik duruma düşünce, amiralciler kendilerince amiralleri imparatorlardan daha yüksek bir konuma getirmişlerdi. hatta amiral iki imparatoru da alır noktasına gelenler de oldu.

bu bölüm amiraller olması gereken yere geri dönecekler muhtemelen imparator>amiral>sağ kol bir kez daha doğrulanmış olacak.


----

luffy, zoro, sanji bundan sonra yeni bir powerup almazlar. son hallerine geldiler. mevcut yeteneklerini ve belki hakilerini daha iyi hale getirirler o kadar. daha fazla güçleneceklerini sanmıyorum.
daha önce mf vista, mf mihawk, wano zoro arasında fazla fark yok dememin sebebi hepsinin olabilecek en güçlü hallerine gelmiş olmalarıdır. yani mf vista ile mf mihawk arasında da fazla fark yoktu. o zaman vista en güçlü korsan tayfasındaki kılıç bölüğü kaptanıydı. en güçlü kılıç ustası değilse de ilk beştedir. mf mihawk ile bugünkü mihawk arasında da fazla fark yoktur, zaten mihawk en güçlü halindeydi, tekrar güçlenmesine neden olacak bir rakip çıkana kadar gücünün değişmesi pek olası değil. zoro da mihawk'ı alacak kıvama geldiğine göre, üçü arasında büyük farklar beklemek saçma olur.

---
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık