Sende amiralciydin hee,iyi sıyrıldın işin içinden az kurnaz değilsin xdLuffy şimdi tek atabilir mi atamaz mı Aramaki'ye?
Sende amiralciydin hee,iyi sıyrıldın işin içinden az kurnaz değilsin xdLuffy şimdi tek atabilir mi atamaz mı Aramaki'ye?
Ben Aramaki'nin façası çizilmeden bile Luffy tek atar diyordum. Sen ne diyorsun?Sende amiralciydin hee,iyi sıyrıldın işin içinden az kurnaz değilsin xd
Tek atmaz.Çünkü Luffy'nin Aramaki'yi yenmesi için dokunmasına gerek yok.Luffy'nin Aramaki için kral haki kullanması yeterli gibi.Luffy şimdi tek atabilir mi atamaz mı Aramaki'ye?
Aramaki’nin tipi zaten bozuk. Bunun toon force yemiş halini çizmeye Oda’nın hayal gücü yetmez.Luffy şimdi tek atabilir mi atamaz mı Aramaki'ye?
Yav sen Luffy herkese tek atar diyorsun.Luffy ayrı konu.Ben Aramaki'nin façası çizilmeden bile Luffy tek atar diyordum. Sen ne diyorsun?
Benim övdüğüm Amiral Akainu. Aramaki Yonkou yener demedim. Her Amiral aynı seviye değil her Yonkou da bir değil. İsim isim tartışılması gerek dedim eğer ciddi konuşacaksak.Yav sen Luffy herkese tek atar diyorsun.Luffy ayrı konu.
Imparatorlara karşı amiral övmüşlüğün çok var,yalansa yalan de
Tek atmaz ama ip atlar, yeri gelir dibine incir ağacı diker, dallarından sepet örer, köküne kibrit suyu döker, bir kış günü ısınmak için şömineye odun niyetine atarLuffy şimdi tek atabilir mi atamaz mı Aramaki'ye?
Fujitora karakteri tamamen Zatoichi kurgusal karakteri üzerine aynı Shiryu-Yasunori gibi, çünkü Shintaro Katsu kör değil. Senin dediğin gibi oynadıkları karakterler üzerine değil aktörler üzerine ağırlıklı olsaydı Fujitora, Shintaro gibi gözleri gören sağlam birisi olurdu.Kurgusal karakter ile direkt aktörden esinlenme aynı şeyler değil.