Süs diye taşıyor bence maksat kara kılcımız olduğunu görsünlerAramaki reis Denizci vs Hükümet savaşında kara kılıcını çıkarttığında bakalım ajan Shanks ne yapacak...
Boyalıdır o kılıç. Başkasından kara kılıç çaldığını bile sanmıyorum.Aramaki reis Denizci vs Hükümet savaşında kara kılıcını çıkarttığında bakalım ajan Shanks ne yapacak...
Shanks vs aramaki olmaz.,En fazla beckman vs Aramaki olur ki oda böyle sonuçlanır:Aramaki reis Denizci vs Hükümet savaşında kara kılıcını çıkarttığında bakalım ajan Shanks ne yapacak...
Aramaki'nin yapacağı tek şey kendi kılıcını kendine saplamasıdır.Aramaki reis Denizci vs Hükümet savaşında kara kılıcını çıkarttığında bakalım ajan Shanks ne yapacak...
Akainu'nun tuğamiral döneminde kullandığı kılıcı sarılarak uyumak için yanında taşıyordur buBoyalıdır o kılıç. Başkasından kara kılıç çaldığını bile sanmıyorum.
Ben daha baştan beri söyledim kesin pırasa sapıdır oBoyalıdır o kılıç. Başkasından kara kılıç çaldığını bile sanmıyorum.
Aramaki ruhunu kara yapsa gene Shanks'ı alamaz. Fanboyu değil, Saka'nın kendisi gelsinAramaki reis Denizci vs Hükümet savaşında kara kılıcını çıkarttığında bakalım ajan Shanks ne yapacak...
Shanks wank yapmaya devam .dAramaki ruhunu kara yapsa gene Shanks'ı alamaz. Fanboyu değil, Saka'nın kendisi gelsin