Ben senin gibi günübirlikçi değilim yalnız Adamın sağlam çıkacağını foruma üye olduğumdan beri söylüyorum.Shanks wank yapmaya devam .d
Ben senin gibi günübirlikçi değilim yalnız Adamın sağlam çıkacağını foruma üye olduğumdan beri söylüyorum.Shanks wank yapmaya devam .d
Onlar o zaman daha Koramiral, belki daha da aşşağısı. 26 sene öncesinden filan bahsediyoruz.Roger'ın amiralleri listeye dahil bile etmemesi olayı var bir de
Boyalıdır o kılıç. Başkasından kara kılıç çaldığını bile sanmıyorum.
Shanks vs aramaki olmaz.,En fazla beckman vs Aramaki olur ki oda böyle sonuçlanır:
Aramaki'nin yapacağı tek şey kendi kılıcını kendine saplamasıdır.
Veya en iyi ihtimal bizim Lütfü gibi kılıcı oraya buraya sallar durur.
Siz dua edin sonraki hafta Kidd ve Killer Kızıl Saç Korsanlarını dağıtmış olmasın. Reisler kayıp bu hafta.Aramaki ruhunu kara yapsa gene Shanks'ı alamaz. Fanboyu değil, Saka'nın kendisi gelsin
Kid ve Killer Shanks'ın poneglifini kopyalamış olmasın?Siz dua edin sonraki hafta Kidd ve Killer Kızıl Saç Korsanlarını dağıtmış olmasın. Reisler kayıp bu hafta.
Roger'in Big Mom tarifesi mi diyorsun? Ağzın bal yesinKid ve Killer Shanks'ın poneglifini kopyalamış olmasın?
Shanks'ın adamı kopyayı tuttuğu kolu koparmış olmasın?Kid ve Killer Shanks'ın poneglifini kopyalamış olmasın?
Allah razı olsun kardeşim önümüzdeki hafta için de malzemeyi eksik etmedinSiz dua edin sonraki hafta Kidd ve Killer Kızıl Saç Korsanlarını dağıtmış olmasın. Reisler kayıp bu hafta.
Onlar Shanks'in Wano yakınlarında olduğunu anladıkları an Ryokugyu'dan önce tüydüler.Siz dua edin sonraki hafta Kidd ve Killer Kızıl Saç Korsanlarını dağıtmış olmasın. Reisler kayıp bu hafta.