Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan tayfasında büyümüş bir çocuk işte ya. Yetişkine hali yapmıyor sonuçta bunu. Muhtemelen hayatta bıraktıkları denizciler için bir nevi de güç gösterisi olma gibi bir işlevi de var.

Ray de hiç uyarmıyor. Gerçi kaptanının oğlu ölürken bira içen birisi. Sahi Luffy hiç tek kelime etmedi mi buna sen neredeydin diye?
 
Aslında işin geyiği ayrı ama diğer amirallerden gücü çok farklı değil Fuji seviyesi işte puanı barajı geçmiş yani :D Ateşten korunma tekniği bile var öyle her ateş çıkarana düşmez.Ama adamda irade yokmuş.Saka da Shanks gelince çok tırstı bakmayın siz ödü koptu fakat bozuntuya vermedi.Karşı koyacak yüreği hala vardı beyazsakala olduğu gibi.Korksa da iradeyle deliler gibi saldırırdı.Bana eyvallah diyecek bir tip değildi amiraller.Fuji bile Saka’ya dümdüz gidiyordu.Bu adam onu bozdu itibarını çok düşürdü şu anda.Olay yoksa güç değil Hashirama gibi yetenek çıkardı ama ayaktakımı gibi dövüşüp geri bastı.
Hellalleşeceğiz Aramaki ile :d

Ona biz sahip çıkmazsak yok olur gider.
 
Bence, Aramaki'nin Wano'ya geliş amacı da savunduğu görüşler de aptalca ve ayrıca benim denizcilere sempatim yok AMA eğer Aramaki kınlardan en az birini öldürmüş olsaydı ben bugün hunharca Aramaki savunuyor olacaktım.

Oda, karakteri tanıtmak için Wano'ya getirdi, Kaido'nun artıklarını yok ettirdi ve hazır filmi çıkacak o da gözüksün diye Wano'ya getirdiği bir diğer karakter olan Shanks aracılığıyla geri götürdü. İşin en kötü tarafı ise ağlak veledin yaptığı şov ve Aramaki tarafından yakalananların yüz ifadesi. Çok rahatlar, çok profesyoneller. Olmamaları lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık