Düğmeci bir tipi var zaten pasif aktif gibi.Shanks gerçekten arkacı gibi duruyor keşke iznini de alsaymış
Düğmeci bir tipi var zaten pasif aktif gibi.Shanks gerçekten arkacı gibi duruyor keşke iznini de alsaymış
O gün geldiğinde(?) senden şu hareketi bekliyorum.İsimleri tek tek not ettim. Aramaki icraat yapınca etiketleyeceğim. Şu an filmi çıkacak diye Shanks şov yapıyor.
Aaa olur mu haki arkadan geldiyse bu arkadan saldırmaktırArkadan saldırmaya bak adam 100km öteden haki yollamış. Napsın yanına kadar gitsin mi
Arkadan uyguluyor tekniği sonuçta. Ve bu kral hakiyle yaptın kitleme tarzı bir teknik eminim Dof’un meyveyle milleti kitlemesi gibi. Fanlarının işine pek gelmeyecek biri direkt göz yaşını akıttı bile ama öyle.Arkadan saldırmaya bak adam 100km öteden haki yollamış. Napsın yanına kadar gitsin mi
Gelsin Robin x Law'lı fanartlar.
OPE OPE boşa gidecek diye çok üzülüyorum be Kenshi : /Gelsin Robin x Law'lı fanartlar.
Düğmeci bir tipi var zaten pasif aktif gibi.
Ciddi bir şey konuşuyoruz
Ya Law nihai tekniği Robin için kullanırsa? One Piece'in bulunması için yaparsa bunu? Robin'in öldüğü bir senaryo düşün, hükümet ve medya bu bilgiyi alıyor, herkes öldü bilip çekiliyor ve Law beklenen kader için kendini feda ediyor.OPE OPE boşa gidecek diye çok üzülüyorum be Kenshi : /
İsimleri tek tek not ettim. Aramaki icraat yapınca etiketleyeceğim. Şu an filmi çıkacak diye Shanks şov yapıyor.