Luffy de değil, Shanks da değil, Xebec de değil diye gider bu işler.WB korsan değil bana kalırsa. Güçlü mü? Hayvan gibi güçlü lakin denize aile kurmaya açılmış bir kişi sadece
Sorun şu ki; yemezdi.Fujitora adamdır ya. Ama Momo’nun bu saldırılarını o yese ölmüştü.
Zaten “kutsal toprakları yıkmamak için tam güç dövüşememişler” diye bahane üretilmişti. Aramaki etrafı yeşertse daha güzel olurdu. Fuji etrafa meteor atamamış onun lafını yapıyorlar aramaki’yi adam yerine koyup ona göre bahane üretmeye çalışmamışlar bile.Yalnız Fuji amcamın hakkını yemeyelim... adamın yanında Aramaki vardı devrimcilerle dövüşürken... Adam resmen tek başına dövüşmüş... Fuji abime engel olmuştur bu ağaç kakan...
Düşünsene bir ağaçsın, ve üstüne asla olmayacak bir şey hakkında not almak için seni kesip kağıt yapıyorlar. Yazık gerçekten. :dİsimleri tek tek not ettim. Aramaki icraat yapınca etiketleyeceğim. Şu an filmi çıkacak diye Shanks şov yapıyor.
Düşünsene bir ağaçsın, ve üstüne asla olmayacak bir şey hakkında not almak için seni kesip kağıt yapıyorlar. Yazık gerçekten. :d
Fujitora ve Sabo kapışmasında yatay yer çekimi kullanıca Gravito Moko saldırısında 1 mahalle komple yok oldu. Fujitora'nın bireysel saldırısı çok az neredeyse hepsi alan skilliZaten “kutsal toprakları yıkmamak için tam güç dövüşememişler” diye bahane üretilmişti. Aramaki etrafı yeşertse daha güzel olurdu. Fuji etrafa meteor atamamış onun lafını yapıyorlar aramaki’yi adam yerine koyup ona göre bahane üretmeye çalışmamışlar bile.
Hee ben de diyordum bu kız burda niye...Adam ittifak kurmanın gereği olarak hayati bilgiler elde edilirken orada olmak istiyor. Robin çakalı tek başına gitmiş ponelere. Law ayıkınca da beni koklayarak mı buldun şapşal : ) yapıyor.