Hayal kurmayı seviyorsunuz diyorum...
hayal kurmayı bıraktım kanka. Gaza gelmeyin.
Teach sizi takibi bıraktıhayal kurmayı bıraktım kanka. Gaza gelmeyin.
Aramaki'yi şu açıdan sevdim; ''Fujitora, en güçsüz amiral,'' lafını toprağa gömdü. Biz de kurtulduk bu lafla uğraşmaktan.Yalnız Fuji amcamın hakkını yemeyelim... adamın yanında Aramaki vardı devrimcilerle dövüşürken... Adam resmen tek başına dövüşmüş... Fuji abime engel olmuştur bu ağaç kakan...
WB korsan değil bana kalırsa. Güçlü mü? Hayvan gibi güçlü lakin denize aile kurmaya açılmış bir kişi sadeceBu seride korsanlığın zirvesi Roger ve WB, Shanks dediğimiz kişi Roger'ın miçosu.
Rayleigh bile Shanks'ı Roger'dan bir şeyler kapmış kişi olarak nitelendiriyor.
Roger dediğimiz kişinin dengi ise WB, 2 yıl öncesi bile WB ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' deyip onun olduğu konuma ulaştığını söylüyor Shanks'a.
Fakat o noktada ki WB bile sorunlu hasta bir adam, bir de Roger karşısında ki WB'yi gördük.
Eski dönemde ki WB ve Roger farklı bir konumda bu seri için.
adam öldü ses efektini yollamak isterdim.. daha ötesi mi var öldü.çok kötü dövmüş luffyi kaido adam 1 hafta sonra bile bandajla geziyor
Fujitora adamdır ya. Ama Momo’nun bu saldırılarını o yese ölmüştü.Aramaki'yi şu açıdan sevdim; ''Fujitora, en güçsüz amiral,'' lafını toprağa gömdü. Biz de kurtulduk bu lafla uğraşmaktan.
ölümü iyi hissettiremedi oda. Bir kereliğine odayı övmek isterdim ama o tipini görünce şımarık bir velet yüzü oluşuyor beynimdeadam öldü ses efektini yollamak isterdim.. daha ötesi mi var öldü.