Oğlum gelip Montana abi iddia kaybettim cezam ne demeye yüzün yok da kafa bulmaya aklınca var…Aaa olur mu haki arkadan geldiyse bu arkadan saldırmaktır
Oğlum gelip Montana abi iddia kaybettim cezam ne demeye yüzün yok da kafa bulmaya aklınca var…Aaa olur mu haki arkadan geldiyse bu arkadan saldırmaktır
Bilmiyorum dostum bir tercümana da bu kadar anlam yüklememek lazım cebine harçlık koysan bütün OP tarihini çevirecek ne cevherler var kim bilir o dünyada, 5 milyar gömmeye değer mi bilemedimYa Law nihai tekniği Robin için kullanırsa? One Piece'in bulunması için yaparsa bunu? Robin'in öldüğü bir senaryo düşün, hükümet ve medya bu bilgiyi alıyor, herkes öldü bilip çekiliyor ve Law beklenen kader için kendini feda ediyor.
Fuji amcam iyi temiz kalpli diye ezik göryorlar... bu dünya gerçekten hassas insanlar için br cehennem... kskskskAramaki'yi şu açıdan sevdim; ''Fujitora, en güçsüz amiral,'' lafını toprağa gömdü. Biz de kurtulduk bu lafla uğraşmaktan.
Aramaki dövüşten kaçmıştır bir süre sonra... farkındaysan Fuji amcamın her yer sargılı... bu hıyar ise tertemiz çıkıp Wano'ya gelmiş... tam bir kaypak...Zaten “kutsal toprakları yıkmamak için tam güç dövüşememişler” diye bahane üretilmişti. Aramaki etrafı yeşertse daha güzel olurdu. Fuji etrafa meteor atamamış onun lafını yapıyorlar aramaki’yi adam yerine koyup ona göre bahane üretmeye çalışmamışlar bile.
Sitede yamato’nun meyvesini benden başka ciddiye alan bi Allah’ın kulu görmedim. Wano’nun korucusu diye Kaido’nun bizzat övdüğü meyve değil mi bu? Niye hiç yokmuş gibi şu karşılaştırmalar yapılıyor?
Kökü Law'da değil ya çıkar bir 5lik daha. Koskoca yonkoular kadının peşinde, hükümet zaten peşinde. Alanında dünyanın 1 numarası Robin. Crocodile lobisi gibi hatta. Alanında tek.Bilmiyorum dostum bir tercümana da bu kadar anlam yüklememek lazım cebine harçlık koysan bütün OP tarihini çevirecek ne cevherler var kim bilir o dünyada, 5 milyar gömmeye değer mi bilemedim
Adanın şekli şuklu bir garip shanks önden yollamıştır belki ama yukarı çıkan dereler, rüzgarlar, magmalar derken yön değiştirip aramakiye gitmiş olabilir elimizde yeterli teknik veri yokAaa olur mu haki arkadan geldiyse bu arkadan saldırmaktır
Hentai yapmayı kendime yakıştırsam sizin Snaks’ı türlü hallere sokup internete salardım size müstahak ama kalemim gitmez.Adanın şekli şuklu bir garip shanks önden yollamıştır belki ama yukarı çıkan dereler, rüzgarlar, magmalar derken yön değiştirip aramakiye gitmiş olabilir elimizde yeterli teknik veri yok
Hentai'ye gerek yok sizin malın girdiği hali gayet sıradan bir görselle paylaşmak da mümkün de işte mevzu o kadar sakat ki o bile yasakmışHentai yapmayı kendime yakıştırsam sizin Snaks’ı türlü hallere sokup internete salardım size müstahak ama kalemim gitmez.
Usta bu nefret ne usta, bu adam ne yaptı sana.Hentai yapmayı kendime yakıştırsam sizin Snaks’ı türlü hallere sokup internete salardım size müstahak ama kalemim gitmez.
+GarpBu seride korsanlığın zirvesi Roger ve WB, Shanks dediğimiz kişi Roger'ın miçosu.
Rayleigh bile Shanks'ı Roger'dan bir şeyler kapmış kişi olarak nitelendiriyor.
Roger dediğimiz kişinin dengi ise WB, 2 yıl öncesi bile WB ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' deyip onun olduğu konuma ulaştığını söylüyor Shanks'a.
Fakat o noktada ki WB bile sorunlu hasta bir adam, bir de Roger karşısında ki WB'yi gördük.
Eski dönemde ki WB ve Roger farklı bir konumda bu seri için.