Law'a yanlayana ne demeli?
Law'a yanlayana ne demeli?
Robinim yapmaz.Yalnız asıl Robin Law'a yürümüş.
Evet maç izler gibi izliyorlarmış yiyip içiyorlar eğleniyorlarmışBizimkiler şimdi momonun aramakiyle savaştığını başından beri biliyormuymuş
Shanks Aramaki'den güçsüz diyen an itibariyle yok ama amiraller eşit yada güçlü diyen var(Buggy hariç).
Adam ittifak kurmanın gereği olarak hayati bilgiler elde edilirken orada olmak istiyor. Robin çakalı tek başına gitmiş ponelere. Law ayıkınca da beni koklayarak mı buldun şapşal : ) yapıyor.Robinim yapmaz.
Sengoku ve Garp artık Rayleigh gibi veteran. Akainu konusunda katılırım sadece.Ortada Garp ve Sengoku gerçeği var. Amirallerden yonko dengi çıkabilir. Beklenti oluşması normal. Ama görünene göre Issho ve Aramaki kesinlikle yonko dengi değil. Zorlar mı, elbette. Günün sonunda ise kaybeden taraf olur.
Akainu'nun ise denk olduğunu düşünüyorum. Hatta yonko kellesi alabilir bile.
Law da senin kokunu nasıl unutabilirim bebişim mi diyorAdam ittifak kurmanın gereği olarak hayati bilgiler elde edilirken orada olmak istiyor. Robin çakalı tek başına gitmiş ponelere. Law ayıkınca da beni koklayarak mı buldun şapşal yapıyor.
Sengoku ve Garp artık Rayleigh gibi veteran. Akainu konusunda katılırım sadece.
Oda'da bunu çizecek yürek yok.Law da senin kokunu nasıl unutabilirim bebişim mi diyor