Shanksmik santral.
Adam saplasa neyse sadece Shanksa değen rüzgar Wanonun yakınından esti Aramakinin paçalardan aktı.Bölümün özeti. Olduğu gibi koyuyorum, oynama yok:
Abartıyor sonra beni de yaptığım yorum tarzlarımın dışına çıkarttıyorlar :dd.d Choppera emanet ederim daha iyi doktor en azından işini bilir. Ya da Law kendi kendine sjsjs@Ölüm Cerrahı şimdi Alpa biraz abartmış ama hadım olmasa da sünnetsize kız verecek halimiz yok. Sünnetini olsun, Kızılay gönüllüsü olsun sonra artık bakarız. Sünnetçisi de Zoro olmasın malum enma sıkıntılı biraz. Brook halleder o işi.
Adam saplasa neyse sadece Shanksa değen rüzgar Wanonun yakınından esti Aramakinin paçalardan aktı.
Luffy yetmedi gitti bu sefer Robin'e yanladı, ne çektik be şu low'danAbartıyor sonra beni de yaptığım yorum tarzlarımın dışına çıkarttıyorlar :dd.d Choppera emanet ederim daha iyi doktor en azından işini bilir. Ya da Law kendi kendine sjsjs
Napiyo bu. Uçak mı indiriyoAyin mi yapıyor o?
Chopper yanlışlıkla o izdivacı geçersiz kılabilir. Çok güven vermiyor. Sanji kıskançlığından öldürür. En güvenilir Brook yine cane. Görmüş, geçirmiş yaşını başını almış. He tabi bir de son zamanlarda atılan bazı görseller doğruysa amiral babası olması eksi yazabilir ama evladını da seçemiyor insan. Aokiji çünkü Brooka saçma bir derecede benziyor.Abartıyor sonra beni de yaptığım yorum tarzlarımın dışına çıkarttıyorlar :dd.d Choppera emanet ederim daha iyi doktor en azından işini bilir. Ya da Law kendi kendine sjsjs