Zoro daha kendisininkinin yerini bulamaz, Law'ı mı hadım edecek?Robin sırtlan demiş Law'a. Sapık gibi kokusundan takip ediyor. Law fena sapık çıktı. Robin rahatsız olduğunu söylesin, Luffy yeminlen Zoro'ya hadım ettirir.
Zoro daha kendisininkinin yerini bulamaz, Law'ı mı hadım edecek?Robin sırtlan demiş Law'a. Sapık gibi kokusundan takip ediyor. Law fena sapık çıktı. Robin rahatsız olduğunu söylesin, Luffy yeminlen Zoro'ya hadım ettirir.
Itachi vol 2 diyorsun yani. Itachi gibi az enerjili klon yapabiliyorsa Amiral karizmasını toplayabilir.Bu Aramaki klon çıkabilir; gücünün %30undaymış falan gibi. Amiraller bunun kadar dandik değil.
Kardeşim adam ponegliflere ilgi duyuyor. Robin'in var öyle saçmalamaları, bu ilk değil. Adamını biri havaya uçar insan havai fişeği der, olmadık yerlerde alakasız şeyler söyler.Robin sırtlan demiş Law'a. Sapık gibi kokusundan takip ediyor. Law fena sapık çıktı. Robin rahatsız olduğunu söylesin, Luffy yeminlen Zoro'ya hadım ettirir.
Yaramazki; Amiral lobisi için beni kamyonun altına itme abi.Eminim ki Ryoukugyu 'retcon' yedi.
Bu karakteri böyle tasarlamadı başta, zaten saçı uzun dudak yapısı karartı da farklı biriymiş gibi resmetti. SBS söyleşisi, Doflamingo yorumu, hepsi şu an ki Aramaki için uyumsuz.
Kararını değiştirip böyle bir tip sürdü piyasaya.
Bunu da sırf Momo ve Shanks için yapmış belli ki.
Harcayacak amiral tasarlamış yani.
Güzeeel kalptekiler dile vurmaya başladı yok mu arttıran.
Shanks Aramaki'den güçsüz diyen an itibariyle yok ama amiraller eşit yada güçlü diyen var(Buggy hariç).Shanks zaten Aramaki'den güçlü. Aksini söyleyen mi var forumda?
Eminim ki Ryoukugyu 'retcon' yedi.
Bu karakteri böyle tasarlamadı başta, zaten saçı uzun dudak yapısı karartı da farklı biriymiş gibi resmetti. SBS söyleşisi, Doflamingo yorumu, hepsi şu an ki Aramaki için uyumsuz.
Kararını değiştirip böyle bir tip sürdü piyasaya.
Bunu da sırf Momo ve Shanks için yapmış belli ki.
Harcayacak amiral tasarlamış yani.