Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one piece giriş 1
büsküvi meyvesi yiyen cracker istediği kadar asker çıkarsın.

Orman meyvesi yiyen koca amiral ağaç adam bile yapamasın. İsterse 50 yıl toprağı verimsiz yapar

sokayım senin ben mantığına şimdi goda.
Haydi kolay gele bol bol tartısın olayları.
 
Vay arkadaş shanks napmış öyle. Metrelerce uzaktan amirale kral hakiyle tövbe ettirmiş 😂 birde spo baya yalan mış la kınlar momo falan aramakiye birşey yapamamış ki. Aramaki dalga geçmiş resmen kınlarla. Bu kınların dövüş kzandığını hiç görmicez sanırım hepsi çöp. Şuan ki momo kınlardan güçlüdür kesin. Odenin kemikleri sızlıyordur valla.
 
Luffy tek yumrukta BB'yi de kıvrandırmıştı BB şuan Yonkou farkındaysan.

Adam haklı ve o Magellan suan Yonkou olmuş adamları o zaman tekledi... Hem BB'yi tayfasıyla birlikte, ve onun sağ kolu Shiryuu içeri tıkadı ve şuan kalbur üstü olarak anılan tüm korsanların ardına bakmadan kaçmasına sebep olmuş biri Koskoca impel down müdürü...

O zamanlar Haki işlenmemişti.
Zehirlemeyi başarırsan dünyanın en güçlü yaratığını da öldürürsün, hikayenin şu anki senaryosu olmasa başka bir senaryoda Germa yetenekleriyle Queen, görünmezlik kullanıp Kaido'nun dibine kadar sızan Sanji gibi kendi başına görünmezken virüslerle imparator bile öldürebilirdi. Çünkü bazı yetenekler aşırı ölümcül ama bu Magellan'ı asla imparator seviyesi yapmayacak, performans sahnesindeki tüm elemanları öldürmek üzere olan Queen'i yapmayacağı gibi...
BB'nin özel durumundan dolayı yediği saldırılara kıvranması da o zamanki Luffy'nin aşırı gücünden ziyade Teach'in meyvesinin özel durumundan kaynaklıydı.
Marineford öncesinde Sabaody'de yaşlı Rayleigh için Luffy'den yüz kat daha güçlü demişti Shakky. Luffy'nin o zamanki seviyesi ortada. Onun saldırılara düşen adamı çiğ çiğ yer amiraller ya da yonkoular.
Zaten yonkou dediğimiz adamlar o zamanki Luffy'den yüz kat daha güçlü Luffy'nin yaptığı saldırılardan çizik almayan seviyede karakterler olarak karşımıza çıktı. Şu haliyle Reiju bile Magellan'dan daha ilgi çekici yeteneklere sahip görünüyor bana. Onun da gücünü küçümsemiyorum yine, Smoothie gibi bir kumandanı meyvesinin verdiği özel yetenek olmasa defalarca kez teklemişti çünkü. Yetenek ölümcül ama konu kral, silahlanma ve gözlem hakilerini en üst seviyede kullanmaya geldi mi tek başına bu meyve güçleri eskisi gibi tehdit olmaktan ciddi manada uzaklaşıyor. Kaido, Magellan'ı döverken terlemez bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık