Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çıkana kadar kesin konuşmayacağım demiştim ve beklediğim gibide çıktı. O kadarı Oda için bile fazla olurdu.
Yalnız Zoro, Sanji, Luffy, Jinbe de gelmiş ilk defa Shanks eyyamcısının bir kavgayı ayırmasına sevindim. Ryo 9 maraba ve Yamato'yu dalga geçe geçe dovseydi de Luffy gil daldığında Ryo paket olacaktı.
 
Katakter olarak toy birisi, diğer amirallerden genç olmasına bağlıyorum. Eleştirilecek yönlerini eleştirenlere lafım yok da Momo yenmiş gibi çoşanların amacı belliydi zaten. Çakma konfüçyusluk yapan çok oldu.
Bana göre, kanun-nizam neyse onu olduğu gibi kabul eden ve kuralsız bölge bulunca da kanun benim diyen, kötü bir karakter Aramaki ve bu, gençliğine verilebilir mi bilmiyorum açıkçası ama One Piece'in övülecek o kadar az şeyi kaldı ki insanlar genelde gömmeye odaklanıyor ve bu prim yapıyor. Yonkou arc'ta, iki yonkou ve onların evlere şenlik tayfaları çok kötü kötü işlendiği için çok fazla gömüldü ve ben de dahil çok fazla kişi katıldı bu etkinliğe ama artık onları gömmenin bir alıcısı yok fakat gömücü tayfa hala burada ve gömülecek bir şeyler arıyor. Aramaki ve Aramaki üzerinden denizciler ise en olası hedef.

Yonkou lobisinin, Aramaki'ye özellikle saldırması anlaşılabilir bir durum ama sıradan okur da seriyi linç etmek için okuyor. Hatırlarsanız, 2-3 bölüm önce Kozuki Sukiyaki, doğduğuna pişman edildi ve unutuldu. Aramaki de benzer bir döngüde şu an.
 
Yalnız Zoro, Sanji, Luffy, Jinbe de gelmiş ilk defa Shanks eyyamcısının bir kavgayı ayırmasına sevindim. Ryo 9 maraba ve Yamato'yu dalga geçe geçe dovseysdi de Luffy gil daldığında Ryo paket olacaktı.
O kadroya dalıp paket olmayacak biri yok gibi bir şey zaten. Ryo için en hayırlısı oldu gitmeden kınları Yamato'yu falanda şamarladıysa on numara.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık