Adam Wano'yu kalkındırdı keşke Türkiye'de yanan ormanlara da uğrasa.TEMA vakfı gönüllüsü, çevreci Aramaki Wano'yu yeşillendirme çalışmasını tamamladı. Bir sonraki ada için harekete geçiyor. Dünya senden razı.
Amiralciler yıkılmaz. Pek etkilemedi bu bölüm. Sağlam Avatar düşsün Aramaki devam.Uzun süredir bu kadar eğlenceli ve keyifli bir bölüm gelmemişti. Bir bölümde hem amiralcileri tokatladık hem yonkouları yücelttik hem Mihawk'a +yazdık.
Çıkacak olan filmde de ölmemiş, WCI'ya dönmüş, orada yaşıyormuş diyorlar.Zeus yaşıyorsa Bigmom da yaşıyor demektir
Ölmüş Big Mom'a kendinden verdiği ruhlar geri dönse canlanır mı peki? Sadece kendinden verdiği ruhların geri dönme durumu olsa yani.Bu sonuca varılmaz bence çünkü neticede Bm kendi ömründen verdi kaç sene verdiyse onu yaşaması mantıklı olur
Ben foruma geldiğim ilk zamanlar Amiral=Sağ kol savunan bir ton insan vardı.Bunların hepsi patladı mı şimdi ?Amiral = sağ kolcular daha MF'de patlamıştı zaten.
Benim seriyi bıraktığım zamanlara denk gelmiş olabilir. Ben sayılarının üç beşi geçtiğini pek hatırlamıyorum. Ve evet, bence patladılar. :dBen foruma geldiğim ilk zamanlar Amiral=Sağ kol savunan bir ton insan vardı.Bunların hepsi patladı mı şimdi ?