Y*mato'ya yakışır bu eleman. Sanji'nin rakibi Kizaru olacak, aksi kabul edilemez.Ben bu işi anladım. Aramaki'yi şu an eziyor-ezik gösteriyor. Aramaki %99.9 Sanji'nin rakibi olacak. Bu nasıl bir Sanji haterliği ya...
Y*mato'ya yakışır bu eleman. Sanji'nin rakibi Kizaru olacak, aksi kabul edilemez.Ben bu işi anladım. Aramaki'yi şu an eziyor-ezik gösteriyor. Aramaki %99.9 Sanji'nin rakibi olacak. Bu nasıl bir Sanji haterliği ya...
Ya kanka adam korsan olunca vicdanını duygularını mi kaybediyor. Nasıl Aramaki'ye karşı çocukları savunurken aklina eski anılar geliyor. Biz bugün Vivi kaçırılsa yada ülkesi işgal olsa Luffy hemen gider diye nasil konuşuyoruz ama. Shanks bunu Oden için yapamadı Kaido varken.Adam kendi ağzıyla gerekirse binlerce kişiyi katlederim yasalara tabi değil burası dedi ve bunu diyen bir asker. Shanks hiçbir ülkeyi kurtarmak zorunda değil, adam korsan.
Bu sonuca varılmaz bence çünkü neticede Bm kendi ömründen verdi kaç sene verdiyse onu yaşaması mantıklı olurZeus yaşıyorsa Bigmom da yaşıyor demektir
Ne bakıyon la baba diyesi varPekala, oynamak istediğin OYUN buysa...
Öyleyse, çakma Kaido, seni ağzından kuyruğuna kadar deleceğim!!!"
Bu nasıl diyalog lan. Aramaki :d
Herif tam sıfır 1 oyuncusu.
Kaido varken o adaya kimsenin yememiş. Shanks zaten olay sonu kahramanı. Nerde olay biter orada belirir.Ya kanka adam korsan olunca vicdanını duygularını mi kaybediyor. Nasıl Aramaki'ye karşı çocukları savunurken aklina eski anılar geliyor. Biz bugün Vivi kaçırılsa yada ülkesi işgal olsa Luffy hemen gider diye nasil konuşuyoruz ama. Shanks bunu Oden için yapamadı Kaido varken.
Hayırdır la kardeş herkesi öldürürüm Allahıma.Ne bakıyon la baba diyesi var
Yamato mu?Y*mato'ya yakışır bu eleman. Sanji'nin rakibi Kizaru olacak, aksi kabul edilemez.
Zeus Nami'nin asasında yaşamıyor mu artık bence artık gücünün kaynağı Big Mom olmadığından eskisi kadar güçlü değil ve Big Mom'dan kopan bir parçaZeus yaşıyorsa Bigmom da yaşıyor demektir