Ben bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?
Deniz canavari tesadüfen çıkmıştır.Yok yahu öyle olsa kolunu vermez.
Shanks Polat Alemdar gibi ne adı gerçek ne hayatı, Akainu İskender Büyük gibi Biri korsan diğeri asker benim yakıştıramadığım kısmı bu. İster iyi olur ister kötü olur korsan yadırgamam, mutlak adalet gibi değil ya bu.Ben Aka iyi karakter demedim ki Shanks iyi karakter güya. Ben Akainuyu gerçekçi karakter olduğu içİn seviyorum, gerçek hayatta böyle kafatasçı komutan tipi çok. Ha gerçek olsa sevmem ama kurgusal bir karakter. Bir de aynı örnek değil hala, Shanks sevdiklerini eziyet dolu bir hayata terk etmiş. Halka vurmakla alakası yok, sanki Akainu anasını bacısını açıkta bırakmış gibi konuşuyorsun.
Sanane ?Ben bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?
Kendi işine bak git Sanji göm biraz, yan yan oturuyor falan de, yaparsın sen seversin öyle şeyleriBen bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?
Sanane ?
Beni niye dövdününüz la şimdi? XdKendi işine bak git Sanji göm biraz, yan yan oturuyor falan de, yaparsın sen seversin öyle şeyleri
Kesin... Sırf Zorocular "Sanji en ezik amirali yendi." desin diye..Bu yaşanacak çok net
Shanks Polat olabilir evet ikisi de gerçekçi gelmiyor bana fan servis karakterler. Akainu, Garp, Ace falan öyle değil gerçek insan gibi yazılmışlar.Shanks Polat Alemdar gibi ne adı gerçek ne hayatı, Akainu İskender Büyük gibi Biri korsan diğeri asker benim yakıştıramadığım kısmı bu. İster iyi olur ister kötü olur korsan yadırgamam, mutlak adalet gibi değil ya bu.
Shanks'ın yancısı ya ondan hareketliler. Komşuda pişer bize de düşer hesabı.Ben bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?