Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ustam yok Sanjiyle Kizaru tekme çarpıştıracak ben de o sayıyı okuyacam Aramaki falan kesmez Sanjiyi o uzun ışıklı bacak o ateşli kara bacağa değecek.
Ateşe can veriyor diye bunu Sanji'yle kılıç kullanıyor diye Kizaru'yu Zoro ile dövüştürecek. Kizaru vs Sanji çok daha güzel olurdu tabi
 
Cam bloklar kullanılarak Wano'nun sınırları kapatılmış. Barto reis buraya gelecek belli oldu. Bu kadercilikten aşırı bıkkınlık geldi.

Surlar dikilip Cam bloklarla çevrelenince yağmur sularının altında kalmış Antik Wano. Yağmurlar yükselince de surlardan aşağıya dökülünce şelaleler oluşmaya başlamış. Yani Cam blokları kaldırdığın zaman şelaleler de iptal olacak ve sınırlar açılacak.

Fuji dağının derinliklerinde Antik Silah PLÜTON yatıyor. Bu kısım net olarak gösterildi. Artık gemi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyoruz. Antik Silahı dışarı çıkartmak için Cam blokları kırmalıyız yani sınırları açmak demek aslında bu demek.

Bu kısımlar aşırı önemliyken Shanks, Aramaki, Marabalar 3'lüsü açıkçası hiç ilgimi çekmedi.
 
Yonko düşmese sistem bozulmamış olarak devam edecekti. Onlar düşünce sistem bozulmuş oldu.
Hadiii. Geldik yine başa.
Çünkü onlarda Herkesi yanına çeken bir güç yok. Amiralin kendi söylediği şey hala Kid ve Law diyorsun pes.
Kid ve Law'u ben demiyorum arkadaş diyor. O yüzden gene yazayım. Gene oku.
Mesele yonkou düşmesiyse düşen yonkou yerine gelen adamı hedef almanın mantığı ne? Bir yonkou düştü. Yerine onu düşüren kişi yonkou oldu. Sistemde bozulan bir şey yok bu durumda.
Hatta şu durumda Luffy'yi yakalaması asıl sistemi bozacak. Luffy yerine kim gelecek?
İlla sistemi bozanı arıyorsan yonkouyu düşüren ama ondan açılan boşluğu doldurmayanı hedef alman gerekir. Şu an sistemdeki asıl bozulma Kaido tarafında değil, Linlin tarafında.
 
Sen dün Momo'nun herhangi bir şekilde amirale zarar vermesinin izahı yok lanet olsun böyle seriye diye Oda'ya sövmüyor muydun?

Herhangi bir şekilde zarar demedim. Amirali ciddiyete zorlamasından bahsettim. Ama gördüm ki Aramaki paketlemiş ırgatları. Yeteneği ile de ölümsüzlük şovunu yapıp adadan ayrılmış. Benim aklımda çok başka bir rezalet vardı, o seviyede olmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık