Ben amiral seviyesi demiyorum. Ama Momo'nun nefesine şu tepkiyi veren amiral değilde kim?
Antisi. Croco da suya karşı böyle tepki veriyor. Yediğin meyve bu. Yapacak bir şey yok.
Ben amiral seviyesi demiyorum. Ama Momo'nun nefesine şu tepkiyi veren amiral değilde kim?
İçki takasını savaş olarak algılamışlar. Ağa babalarını görünce böyle düşünmeleri şaşırtmıyor.Shanks Kaido ile savaştan yeni çıktı bir de MF mi geldi diyordu ya millet.
Çünkü onlarda Herkesi yanına çeken bir güç yok. Amiralin kendi söylediği şey hala Kid ve Law diyorsun pes.Sistem dediğin ne? 2 yonkounun düşmüş olması. O zaman burada sistemi bozan Luffy olmuyor. Adam gitti Wano'nun başındaki yonkou'yu indirdi onun yerine geçti. Kaido'nun adaları artık Luffy'nindir. Sistemde bir değişim yok. Sadece baş değişti.
Senin mantığınla asıl sistemi değiştiren Law ve Kid. Çünkü hem yonkouyu indirdiler hem de onun boşluğunu doldurmadılar. Ama Aramaki'nin bunlarla işi yok. Acaba neden?
Shanks'ın orada olduğunu hisseden Aramaki ama Aramakinin de orada olduğunu hisseden Shanks var... Amiral gücünde Yamato dedikten sonra çamaşır asar gibi asmış hatunu :dShanks Aramaki'nin adaya gittiğini Aramaki'nin yaydığı hakiden anlamış.