Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadiii. Geldik yine başa.

Kid ve Law'u ben demiyorum arkadaş diyor. O yüzden gene yazayım. Gene oku.
Mesele yonkou düşmesiyse düşen yonkou yerine gelen adamı hedef almanın mantığı ne? Bir yonkou düştü. Yerine onu düşüren kişi yonkou oldu. Sistemde bozulan bir şey yok bu durumda.
Hatta şu durumda Luffy'yi yakalaması asıl sistemi bozacak. Luffy yerine kim gelecek?
İlla sistemi bozanı arıyorsan yonkouyu düşüren ama ondan açılan boşluğu doldurmayanı hedef alman gerekir. Şu an sistemdeki asıl bozulma Kaido tarafında değil, Linlin tarafında.
Düşen Yonko'nun yerine gelen kişi de Herkesi Yanına Çekme diye lanet bir güç var. Sistemi bozan şey bu. Bu adam da bunun icabına bakmak istiyor. Yonko indirecek potansiyel de değilken saldırmanın bir mantığını görmemiş. Ama Yonko'yu bile indirecek güce ulaştıysa gidip kelleyi almak istiyor. Olay bu kadar basit.

Herhangi bir şekilde zarar demedim. Amirali ciddiyete zorlamasından bahsettim. Ama gördüm ki Aramaki paketlenmiş ırgatlatı. Yeteneği ile de ölümsüzüklük şovunu yapıp adadan ayrılmış. Benim aklımda çok başka bir rezalet vardı, o seviyede olmadı.
Ateşe zafiyeti olduğu için gayet de zarar verebileceğini bunun rezillik olmayacağını anlattım sana. Ağır yaralama mevzusunu öğlen düzelttiler spoilerın devamında sadece yaralama üzerine konuştuk. Amiral de işi ciddiye bindiriyor bu arada tek saldırı sonrası bütün formu yok olmuş.

Ateşe zafiyeti olduğu için gayet de zarar verebileceğini bunun rezillik olmayacağını anlattım sana. Ağır yaralama mevzusunu öğlen düzelttiler spoilerın devamında sadece yaralama üzerine konuştuk. Amiral de işi ciddiye bindiriyor bu arada tek saldırı sonrası bütün formu yok olmuş.

Formunu basitçe geri kazanabiliyorsa eğer ağır hasar olarak bakmam buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık