Bu adamın meyvesi kafa yapıyor herhalde. İki yonko indirmiş grubun üzerine yürüyor, tek yonkonun kral hakisinde geri çekiliyor.
Gerçek spo gelince elime odunu alıp fellik fellik aradım da bulamadım. Şimdi sakinledimŞu an amiral haterı arıyorum. Kalmamış gibiler. @Montana
Şu an amiral haterı arıyorum. Kalmamış gibiler. @Montana
Akıllara Dof’un iç organlarını dikmesi ve Enel’in kalbini tekrar attırması geldi. Momo’nun ölümcül saldırısından da anca böyle bir teknikle kurtulabilirdi zaten.- Momonosuke shoots another "Bobo Breath" at Ryokugyuu and burns his body. However, a small plant grows behind Ryokugyuu's burned body and Ryokugyuu grows up from it again.
Gerçek spo gelince elime odunu alıp fellik fellik aradım da bulamadım. Şimdi sakinledim
Yonkou seviyesi diyenler vardı utanıp gittiler herhaldeLuffy ve tayfasından amirali yenmek için yardım istemeyi düşünen Sağ kol üstü Yamato.
Amiralin bir yonko'nun sadece hakisinin kaçması sana normal geliyor yani? :dPatlayan sen oldub gibi be Mercu
Luffy ve tayfasından amirali yenmek için yardım istemeyi düşünen Sağ kol üstü Yamato.