Yok onlar hariç. Kid, Law, Zoro, Sanji ikili ikili gelse alırmış net. Yamato ve marabalar bu çiftler kadar var.Shanks olduğundan Akainude gelse geri adım atardı bence.
Yok onlar hariç. Kid, Law, Zoro, Sanji ikili ikili gelse alırmış net. Yamato ve marabalar bu çiftler kadar var.Shanks olduğundan Akainude gelse geri adım atardı bence.
Marabaları o 4lüden bir karakter pek zorlanmadan alır bence ya.Yok onlar hariç. Kid, Law, Zoro, Sanji ikili ikili gelse alırmış net. Yamato ve marabalar bu çiftler kadar var.
Yamato bence o dörtlünün ortalamasından güçlü şu an. Aralarında Kaido ile teke tek atacak yok Yamato kadar. İleride hepsi geçer Yamato'yu yine de.Marabaları o 4lüden bir karakter pek zorlanmadan alır bence ya.
Şu an Zoro>Yamato>Law>Kid>Sanji bence.Yamato bence o dörtlünün ortalamasından güçlü şu an. Aralarında Kaido ile teke tek atacak yok Yamato kadar. İleride hepsi geçer Yamato'yu yine de.
Momo savasmasina izin vermediği için yakalanmış Yamato. Sen git ben korumak zorundayım muhabbeti yapmış. Yoksa Yamato 1 vs 1 de günlerce denk gider Aramakiyle. Karıda buz skilli var. Dondurur ormanı.Yamato bir amirali yenebilmek için Yonko ve tayfasından yardım istemeyi düşünüyor. Sağ kol üstü olan Yamato.