Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümetin emir verdiğini yazdığın iyi olmuş. Ben de Akainu oraya sivil vatandaş olarak geldi sanıyordum. Bu adam çocukluktan yetişme asker, tabii ki emir komuta üzerine iş yapacak.
Direk özel emir ile dövüşmesi farklı, bu adamın üzerinde kelle ödülü var yakalayalım diyerek dövüşmesi farklı. CP0'ın Izo'yu görmezden gelmek istemesi gibi.

- WB ile direk emir geldi, WB ile dövüşeceksiniz hazırlığınızı yapın.
- Shanks birden bire çıka geldi, hazırlık yapmadılar, Shanks ile dövüşmesi sadece Shanks'ın kelle ödülü olması ile alakalı.

Bu açıdan direk emir diyorum, hazırlık yapması ile alakalı.

Gorosei bile açık açık, en iyi ajanlarımızdan birini feda ettik ve Kaido'yu sinirlendirdik, doğru mu yaptık diye soru sordu. Bunu söyleyen Gorosei. Adamlar bir Yonko'yu sinirlendirmek bile istemiyor, haliyle 1 Yonko ile dövüşmeden önce belli bir süre hazırlık yapmaları çok önemli.
 
Bu Aramaki için neler denmedi ki?
- Fiziksel olarak canavar gibi güçlü çıkacak dendi.
- B. Haki azmanı çıkacak dendi.
- Serinin Hashiraması olacak dendi.
- Wano'da baş üstüne baş bırakmayacak dendi.
Lakin neticeyi gördük. Aramaki yerine rastgele başka bir Adana Kekosu konulsa bile amirallere ve amiral lobisine bu kadar zarar veremezdi.
O ne ürkünç bir tabirdir
 
Usopp ile Namiye felan ben korkak demem artık, kos koca amiral korkak çıktı. Ayrıca bu bölüm Buggy e yazar reis hakkıyla Yonkou olmuştur, Aramaki ondan da korkar :artiz:
 
Direk özel emir ile dövüşmesi farklı, bu adamın üzerinde kelle ödülü var yakalayalım diyerek dövüşmesi farklı. CP0'ın Izo'yu görmezden gelmek istemesi gibi.

- WB ile direk emir geldi, WB ile dövüşeceksiniz hazırlığınızı yapın.
- Shanks birden bire çıka geldi, hazırlık yapmadılar, Shanks ile dövüşmesi sadece Shanks'ın kelle ödülü olması ile alakalı.

Bu açıdan direk emir diyorum, hazırlık yapması ile alakalı.

Gorosei bile açık açık, en iyi ajanımızı feda ettik ve Kaido'yu sinirlendirdik, doğru mu yaptık diye soru sordu. Bunu söyleyen Gorosei. Adamlar bir Yonko'yu sinirlendirmek bile istemiyor, hazırlık yapmaları dövüşmeden önce çok önemli.

Sen şimdi ne anlatmaya çalışıyorsun? Savaş sanatı mı konuşuyoruz yoksa Akainu'nun WB karşısına dikilip dikilmemesi mi? 40 tane paragraf dizmeye gerek yok, adam çat diye çıktı karşısına mücadelesini verdi. Zorunlulukmuş, emirmiş ne alaka? Sanırsın sivil vatandaşlar korsanlara karşı savaşıyor da emir komuta dert oldu.
 
Coby ile karşılıklı dururken terlediği gözükmüyor. Sengoku tabii ki stratejik olarak düşünecek, sonuç olarak dövüşürlerse sonucunu kestiremiyor, kazanacaklarından emin olsa kesinlikle savaşıp bütün korsanları yakalarlar, adamların tek işlevi bu sonuçta. Denizcilerin One Piece gibi veya hazine peşinde koşmak gibi bir olayları yok tek olayları korsanları yakalamak ve kutsal ejderlerin emirlerini dinlemek.

Sadece Akainu değil orada ki en zayıf denizciler bile Beyazsakal ile dövüşmek zorunda çünkü emir gelmiş. Savaşmama gibi bir ihtimalleri yok. Denizcilerin tek olayı korsanlarla dövüşmek demiştim ya, üstüne bir de özel emir vermişler Beyazsakal ile dövüşeceksin demişler, yani bu sebepten. Mihawk'ın Beyazsakal ile dövüşmek için görev aldım ama Shanks dahil değil demesi gibi düşün. Direk emir vermemişler Shanks için, ama gücü yetse saldırır tabii, ama yetmiyor.
Koby'ye saldırırkenki anda ise yüzünde kan vs. hiçbir şey yok mfde bu tarz şeyler başka karakterler içinde vardı galiba çok önemli oldugunu sanmıyorum ter atma mevzusunun zaten o an neyden dolayı ter atacak ki ? korku ise WB'nin karşısında en ufak korku imaresi göstermedi gidip WB'den güçsüz birinin önünde korkması çok mantıklı değil, Sengoku konusunda ise bunun sadece güç ile alakalı olduğunu sanmıyorum özellikle bu talepte bulunan kişi shanks olduğundan dolayı kabul ediyor,

ben çok sevmiyorum verilen reaksiyonlardan güç konuşmayı daha önce Jack'in amirallere saldırması veya Sasaki'nin Yamato'yu durdurmak için savaşmaya gelmesine benziyor bu olaylar hani Akainu kendi içinde Shanks'i yenemeyeceğini düşünse bile bunu düşünmesinde bir mantığa oturtulmuş olmayacak Shanks'in gücünü vs. mi gördü bir yerde onunla mı kapıştı ki onu yenemeyeceğini düşünsün o an etrafta denizci vs. de bayılmıyor kral hakilik bir durum da yok
 
Yok ya ilk gözüktüğü an dahi ofsayttı bu karakter. O yüzden makara yaptık zaten. Wano'ya saygı duyulacak bir adam yollamak o adamı boş yere harcamak olurdu. O yüzden bu malı çizmiş Oda.
İlk tanıtıldığında faul kısmı üstüne yaranmaya çalışan rakibini küçümseyen genç heyecanlı bir tarafı olmasaydı. Bu onu harcanmaya müsait bir adam yapıyordu ama bir sonraki bölümdeki kutsal ejder muhabbeti harcanmak için mükemmel bir karakter haline getirdi. İdealist olmayan karakterler zaten pek sevilmiyor herif bir de kutsal sevici çıktı. Üstüne bir de r yaptı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık