Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük kozları amirallerin işlenmiyor oluşuydu tamamen risksiz yatırım kim bilir kaç sene sonra görecektik normal şartlarda amiralleri ama işte Oda'nın minik bir sürpriz yapası gelmiş iki sene sonra olacak olan şey şimdi oldu. Dedik bunları.
O kadar sene sonra bu derece harcamasını beklemezdim ama cidden. Ben rütbe ağırlığından dolayı bu adamdan plot yardımıyla bi şov, katliam falan beklemiştim. Yoksa düz dövüşse yamato, sanji, zoro falan içinden geçecekti o belli. Ama momo nedir yav?

G3’le uçan fuji’de anlamak lazımmış. Bu Oda’nın amiral pozisyonuna da saygısı yok. Brook ruh kesti diye Big mom’la dalga geçildi bin kat beteri amirale oldu.
 
Ciddi yorumumu yazayım, bölümü de görünce daha netleşir her şey.

King ve Queen olayları sonrası Aramaki'den ciddi saldırı gücü bekliyordum ama bunu göremedik. Meyvesini hazır edene kadar saatler geçiyor. Diğer Amiraller temas edince bile tek atıyordu. Onlar gibi gerginlik vermiyor okuyorken. Düşmanı yakalayacak da emecek, çok fazla olay.

Savunması beklediğimden iyi çıktı. Momo hakkında yorum yapamam ama Yamato'dan aldığı saldırıya rağmen bir şey olmadı adama. Gerçi eski üçlü bu iki saldırıyı almazdı bile gözlem ile. Fujitora de yer çekimi ile hallediyor bunu.

Benim ve diğer birçok fandaş için Amiral lobisi demek Sengoku, Garp, Sakazuki, Kizaru, Kuzan demektir. Fujitora ve Aramaki sonradan eklendi ve başta iyi gözüküyorlardı. Onları da sevdik. Güçten yana fazla çekincem yok açıkçası. Fake spoiler'a da inanmmamıştım.

AMA karakter olarak büyük hayal kırıklığı Aramaki. Yukarıda saydığım isimler Kaido'dan da korkmaz Roger'dan da. Sengoku, Garp birbirleriyle yarışıyordu WB, Roger, Shiki'ye gitmek için. Kizaru'yu bıraksanız Wano'ya dalacaktı. Sakazuki dünyanın en güçlü adamına girişti, Shanks'a yanında küfretti. Kuzan da takmamıştı Shanks'ı, saldırılarına devam etmişti. Aramaki büyük ayıp yaptı Kaido'ya gelmem diyerek.
Kaido'ya gelmem değil de Kaido olsaydı gelmeme gerek yoktu demiştir galiba düzgün çeviride böyle olur. Öteki türlü çok küçültücü laf söyletmez Oda.
 
WB'ye dalmaya çekinmeyen, iki meyveli ve tayfası ile beraber olan Teach'in peşine düşen adamın Shanks'den korkması bana abes geliyor. Hükümet ile olan bağlantısını biliyorsa dalmak istememiş olabilir.

WB'den korkmayan adam Shanks'tan mı korkacak? Gerçekleri tartışmaya başladığımıza göre benim kumarım bitmiştir.
 
WB'ye dalmaya çekinmeyen, iki meyveli ve tayfası ile beraber olan Teach'in peşine düşen adamın Shanks'den korkması bana abes geliyor. Hükümet ile olan bağlantısını biliyorsa dalmak istememiş olabilir.
İlk gördüğünde korkmuştur insanlık hali devamında da aptal olmadığı için kendini tutmuştur çünkü mundar olacağını biliyor. Wb ile dövüşmeden önce de kıvama getirdi adamı Wb yaralı başladı savaşa. Akıllı adam boş beleş dalmıyor. BB de bugün gene dedim hazır değildi risk almıyordu o yüzden Akainu da bunun farkında olarak kumarını doğru oynadı ve kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık