Saldırı gücü iyi de bir Zoro Law değil. Savunması daha ön planda.Evet, amirali yermiyorum ben zaten Yamato'nun saldırısı konusunda. Kaidō da aynı duruma düştü. Karakterin saldırı gücünün hakkı verilmiyor, ona itirazım var.
Adam konuşuyor, niye mi teklesin? Sanırsın Gandhi. Savaşırken konuşuyor adam. Sıkışınca pseudozoan formuna geçmiş, güya konuştuğundan oyalanıyor.
Ha tamam. Aramaki çok güçlü adam o belli ama yine de abartılıyor. Globalde bu adamın Kaido yeneceğine inanan iyimser insanlar varSaboya demedim.Fuji sabo ile kapışmıştır ya Aramaki ?
Dişine göre lokmanın peşinde adam. Barto'yu hedef almış.Shanks adada Amiral sezince Luffy'yi göresim gitti demiş.
Ya Shanks'ın gözlem hakisi kötü ve adaya girmemesi tesadüf, ya da Amiralle karşı karşıya gelmek istememiş cidden.Dişine göre lokmanın peşinde adam. Barto'yu hedef almış.
CP0 ajanı yerine bu olsa ne olurdu orda.Ha tamam. Aramaki çok güçlü adam o belli ama yine de abartılıyor. Globalde bu adamın Kaido yeneceğine inanan iyimser insanlar var